Aysegullcamm Merhaba arkadaşlar . Haftada üç gündür karın ağrım var baskı yapıyor. Bulantı ile beraber aşırı oluyor normal süreç mıdır acaba 🌸
BabyAta Aysegullcamm ağrı karnın tam neresinde alt tarafta vajinaya doğru mu. Benimde ili gündür böyle bir ağrım vardır doktora gittim kul döküyormuşum 🤦🏼♀️
Aysegullcamm BabyAta karında oluyo vajinaya doğru baskı yapıyo karnımın sağ sol tarafında değişiyor ağrı resmen
Gmzatgl Bendede oluyor 11 haftalığım 9 aylıkmış gibi gerilmiş çekilde karnımı hissediyorum kasıklarda ağrı oluyor yarın bende doktora gideceğim
Hazall23 Aysegullcamm gazdır büyük ihtimalle o. Kefir tüketebilirsin iyi geliyor. Şuan bende aynı durumdayım 26. Haftayım bende
Aysegullcamm Hazall23 öyle mi diyosun bulantı da çok var hep vardı ama 3 gündür ekstra oluyor. Yiyorum aynı yemiyorum aynı 😭 Geçmiş olsun sana da 🌸 Zor bu gebelik işleri 🤗
Hazall23 Aysegullcamm bebek büyüdüğü için yukarı doğru baskı yapıyor. Birde üzerine gaz olunca mideye baskı yapıyor. Bulantı kusma hepsini gördüm bu sebepten. Bu gaz sorunu çok kötü ne yazık ki. Grip oldum ve bağırsaklarım gurul gurul mahvetti bugün
Aysegullcamm Hazall23 senin de durumun pek parlak değilmiş 😔 Kayısı tüket ben bağırsak sorunum için kayısı suda bekletip yumuşatıyorum iyi geliyor