• Doğum
  • 1 martta doğuruyorum kızlar🥹💙

Rabia__q canım ben 39+1 im şuan maşallah 3 kiloyu geçmiş bebiş gayet iyi bence 🙏🏻

Mucizem24 ponçik bir balık burcu geliyor🧿 burada güzel tecrübelerinizi okumayı bekliyor olacağız🙏

Gloria06 umarım hersey yolunda gider hepimiz için🙏🏻😍 yazarım mutlakaa cok teşekkür ederim 🙏🏻❤️❤️

Mucizem24 canım merhaba hayırlısı ile kucağına al bebeğini benim yolum daha uzun 14. Haftadayim zaman durdu geçmiyor sanki benim miğde problemlerim var kusma ve aşırı derecede miğde ağrısı halsizlik var sende yaşadın mı bunları yasadiysan ne zaman geçti acaba

Mucizem24 bende aşırı heyecanlıyım korkuda var hepsi karışık Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️

Zeynep0830 amin canım benim Allah razı olsun🙏🏻her gebelik birbirinden farklıdır ben hiç kusmadım çok rahat geçti gebeliğim hamdolsun. Ama doğum anına kadar kusan doğru düzgün yemek yiyemeyen sürekli halsiz Bi arkadaşım vardı umarım kısa sürede geçer sıkıntıların 🤲🏻😇

gzkdmrr ay hadi inşallah sağlıkla gelsinler 10:30 da alacaklarmış doğuma beni🥲🥲

5 gün sonra

Mucizem24 sabırsız arkadaş sabredemedi çarşamba geldi acil sezeryane aldılar 🙈 sen nasılsın geldi mi bebiş

gzkdmrr benim oğluşum küvezde kakasını yutmuş solunum desteği alıyor şuan eve yalnız döndüm çok üzgünüm sütüm de gelmiyor mama veriyorlar dua edin nolur🙏🏻💙😢

Mucizem24 tüm dualarım seninle benim oğlum da küvöze girecek denerek doğdu suan hala kontrolleri yapılıyor. Hiç kendini mental olarak yorma orası onun için faydalı bir yer , dakika dakika kontrolleri yapılıyor. Onun suan senin sütüne daha çok ihtiyacı var 🩵 birazcık dinlenmek istemiş güzel oğluşun, dinlensin hemen gelecek. İçini ferah tut