Mucizem24 Çatım çok darmış oğluşum da 3.750 gram doktorum zorlamaya hiç gerek yok cuma günü alalım dedi çok heyecanlıyım 😍
Gloria06 Mucizem24 ponçik bir balık burcu geliyor🧿 burada güzel tecrübelerinizi okumayı bekliyor olacağız🙏
Mucizem24 Gloria06 umarım hersey yolunda gider hepimiz için🙏🏻😍 yazarım mutlakaa cok teşekkür ederim 🙏🏻❤️❤️
Mucizem24 josephine_ oyy prenses geliyor desene 🌸 ben çok heyecanlıyım ya daha şimdiden kalbim küt küt🥲
josephine_ Mucizem24 bende aşırı heyecanlıyım korkuda var hepsi karışık Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️
Zeynep0830 Mucizem24 canım merhaba hayırlısı ile kucağına al bebeğini benim yolum daha uzun 14. Haftadayim zaman durdu geçmiyor sanki benim miğde problemlerim var kusma ve aşırı derecede miğde ağrısı halsizlik var sende yaşadın mı bunları yasadiysan ne zaman geçti acaba
Mucizem24 Zeynep0830 amin canım benim Allah razı olsun🙏🏻her gebelik birbirinden farklıdır ben hiç kusmadım çok rahat geçti gebeliğim hamdolsun. Ama doğum anına kadar kusan doğru düzgün yemek yiyemeyen sürekli halsiz Bi arkadaşım vardı umarım kısa sürede geçer sıkıntıların 🤲🏻😇
gzkdmrr Mucizem24 sabırsız arkadaş sabredemedi çarşamba geldi acil sezeryane aldılar 🙈 sen nasılsın geldi mi bebiş
Mucizem24 gzkdmrr benim oğluşum küvezde kakasını yutmuş solunum desteği alıyor şuan eve yalnız döndüm çok üzgünüm sütüm de gelmiyor mama veriyorlar dua edin nolur🙏🏻💙😢