Nes7616 Erva18 denemekte fayda var biraz da inanmak gerekiyor çocuğun olmaz dedikleri çok kişinin hacamattan sonra çocuğu oldu çünkü
Sumeyye_80_bayram Firstpreg ilk aylar ve son ay yapılmıyor diye biliyorum ama yine de bilen birine sorun isterseniz
Sifaicin Nes7616 merhaba bende yaptırdım hacamat ayak bileğime yakin bir kesimden ve sırtımdan kuyruk sokumundan yaptırdım sülük te onerdiler fakat tam bilgi alamadım sülük nasil oluyor gebelik için bilginiz varsa anlatabilir misiniz ?
Sumeyye_80_bayram Zlyha58 çok duydum bebeklere dha çok yaptırıyorlar aşı ve ilaç kullanmak istemiyorlar
Erva18 gamzeeee_33 yine dün yaptırdığım bi tanıdık vardı yaptı bi dahaki ay çağır 2. Seans yapalım dedi ama hamile olduğum için daha yaptirmadim
Hasretanne Sumeyye_80_bayram tam olarak gebelik icin istedigimizde nasil yapiliyor kasik kismina mi yapiliyor acisi sgrisi oluyor mu
Sumeyye_80_bayram Hasretanne kasığa daha yaptırmadım ama hacamat yapan kişiye ne şikayetle gittiğiniz derseniz ona göre ilgileniyorlar
Momy9861 Hasretanne kuyruk sokumuna ve bele sıralı 5 kupa yapılıyor. Ayak bilek kısmında rahim noktaları var onlara yapılıyor,ama muhakkak trama hacamatı olun, sadece gebelik olarak düşünmeyin. Vğcudu temizleyin muhakkak
kalorisizpatates Erva18 hacamat iyi de hacamatcılar düzenli gitmen için bayağı sallıyor bana da çok salladı hatta hastanede hangi bölüme gidiyim dedim sen düzenli bana gel demişti geçen sene temmuzda gitmiştim😅
Cemre44 Ben migren için yaptırmıştım gebelikten önce bi poliklinikte. Hayatıma renk geldi diyebilirim. Migreni olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Gebelik için faydası var mı bilemiyorum
Menekseeee847383 Cemre44 lütfen bilgi verirmisin nereye yaptılar migren için yemin ederim acısından artık ölmek istiyorum kusmaktan lütfen bana yazarmısınız😭😭😭😭