Sumeyye_80_bayram Erva18 ben açıldığını duydum .. bi kadından tüpler ameliyatla yine açılmaz demiş hacamat ve sülükle normal yolla hamile kalmış…
umutluanneadayi Erva18 ben çene altına ayağın 4 parmak üstüne sırt bölgesi sezeryan bölgesine yaptırdım bayramdan önce veya sonra tekrar gıdecem sülükten korkuyorum korkmasam onu da yaptıracam
Erva18 umutluanneadayi bende korkuyorum rahime suluk atmaktan başka bölgelere yaparım ama onu yapamam
Lavinya21 Sumeyye_80_bayram ilaçlar bir yeri düzeltirken bir yeri bozuyor ya bitkiselden yanayım bende her zaman
umutluanneadayi Erva18 ben biraz büyük konuşmuştum onu da yaprım gibime geliyor 😶🥲 ama korkuyorum tüp bebekten önce ne yaparsam kar diyip yola devam 🤣
Sumeyye_80_bayram Nes7616 bana sırt bölgesi ve kuyruk sokumundaki yere yaptı ,diğer seansta ise baş ve çene bölgesine yaptı, üçüncüye gidecem kasık ayak bacak da varmış rahim bölgesine yapacak ..
Nes7616 Sumeyye_80_bayram vücudun heryerini yapılması şifadır çok iyi olmuş heryerimize yaptırın , özellikle kasık kuyruk sokumu sülük koydurun ben kendime 15 adet sülük koydum hacamat üzerine peşine bikaç güne hamile kaldım özellikle planlı yaptım
Zlyha58 Erva18 bende kızıma yaptırdım bugün hamile olduğum için kendime yaptıramadım herkese şifa olur inşallah 😇
Sumeyye_80_bayram Zlyha58 çok duydum bebeklere dha çok yaptırıyorlar aşı ve ilaç kullanmak istemiyorlar
Sifaicin Nes7616 merhaba bende yaptırdım hacamat ayak bileğime yakin bir kesimden ve sırtımdan kuyruk sokumundan yaptırdım sülük te onerdiler fakat tam bilgi alamadım sülük nasil oluyor gebelik için bilginiz varsa anlatabilir misiniz ?
Nes7616 Erva18 denemekte fayda var biraz da inanmak gerekiyor çocuğun olmaz dedikleri çok kişinin hacamattan sonra çocuğu oldu çünkü