Ozgednc Songul_52 Allah’ım bir solukta kurtarsın inşallah 🤲 çektiğin bütün acıları bebeğini kucağına aldığın an unuttursun
2024annesi Songul_52 Sağ salim kucağınıza bebişinizi alırsınız inşallah , doğurunca buradan bildirin bize lütfen. Finalde olduğunuz için tebrikler, moralinizi yüksek tutun :)
Semanurgns HayaLim_Panbik bende dün gittim 14 haftalık dedi ama erkeğe benziyor yanılma olabilir bir ay sonra gel dedi ben erkek hissediyorum ve bulantım vs hiç birşey olmadı sabah bulantım çok fazlaydı bende kız istiyorum ama erkek hissediyorum kordon olabilir detaylı da bakaeiz dedi doktorum
HayaLim_Panbik Semanurgns benim bir oglum 2 iki kizim var , oglum kizlarsan cok cekior garibim🤭 o kucuk olmasina ragmen bi sorim dedim, dio anne kiz olmasin erkek olsun 😂detayli martda giricem bakalim nasip ne dicek gerci kesin demisdi
Kodal-42 Songul_52 gözünüz aydın olsun canım kaçıncı gebelik suni sancı ile kaç saat de doğum yaptın acilman varmiydi hastneye gittiğinde bnde yarın sabah yatisim yspilcak 2.dogum.olcak suni sancı verilcek o yüzden sordum hiç açıklığım da yokmuş 42 haftalık suan