Kızlar ne zaman genel temizlik yapıldı ?
Benim doğuma 4 hafta var ama hiç enerjim yok heryerim ağrıyor midem bulanıyor ellerim şiş 😣
mutfak dolapları camlar silinmesi şart perdeler vs Of of of annemle kız kardeşim çalışıyorlar kaynanamın başında kendi kaynanası var baktığı 😭 İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli, Ümraniye gibi yerlerden temizliğe gelebilecek uygun fiyatlı tanıdıklarınız var mı ? Siz n’aptınız temizliği ?

Gamzenur123 bende en son Aralık ayında kış temizliği genel yaptım , rutin olarak da her cumartesi süpür sil toz kapı kenarları tozu cam kenarlari tozu banyo temizliği yapıyorum yemek yaptıktan sonra kapakların dolapların üstünden geçiyorum o yüzden genel temizlik tekrar yapma gereği duymadım birdhaa doğumdan sonra inşallah 14 Nisan gibi doğum 🌸

Bende 36. Haftamda temizlikçi abla ile anlaştım normalde zaten evde sürekli toz alıp silip supuruyoruz ama detaylı camlar perde mutfak içleri koltuk silme makine atları falan ablaya yaptıracağım gittikçe ağırlaşıyoruz 2 gün için diip köşe temizliğe gelecek bakalım inşallah abla

Elo__35 bende mecbur temizlikçi abla çağıracağım gibi 🙂kimseden destek göremedik şimdiye kadar gezmeye oturmaya yemeye içmeye gelince önden koşarlar

İstanbul’da fiyatlar nasıl Hanımlar bilmiyorum 36. Haftada bayramdan sonraki hafta oluyor

Gamzenur123 biz gurbetteyiz yanımızda kimse yok resmen yapayalnizim ama şükür imkanım var 🌸 ben çevresi yanında olupta yardımcı olmayan insanları anlamıyorum gerçekten

Techr aynen doğumdan sonra bebeği görmeye yemeğe içmeye gelirler ortalığıda dağıtıp giderler artık

Gamzenur123 annem sagolsun halıları sildi vileda geçti salon camini sildi perdeleri yıkayıp astı süpürdü banyo tuvaleti ozonla yıkadı ben sadece koltukları ve masa sandalye vs.. sildim carsaflari degistim falan.. mutfağı da haftada bi yağ çözücü ile temizledigim için detay gerekmedi. 30 ncu haftada yaptık biz ben sadece haftalik vileda atıyorum 2 günde bi toz al süpür yapıyorum 3 , 4 günde bi tuvalet banyo temizliyorum iki kişiyiz ev batmıyor ki zaten .. annem yardımcı olmasaydı her gün bi odayı temizler geçerdim.

Gamzenur123 valla öyle oluyor genelde ama annem yakınımda o yapacaktı onada kıyamıyorum günah yani kadına bedenine o sadece yanımda duracak ablada yapar işini halleder biter gider zaten camlarım kötü geri kalan yerler günlük hep hallettiğim için batmadı

MadameNoire zaten detaylı temizlik gibi olmuş 😅😘 birden enerji geliyor bana da kalkıp yapmaya sonra ali rıza efendi gibi boynu bükük kalıyorum 😀

Gamzenur123 aslında ben bu detaylı temizliği de yapmazdım ben bu eve tasindigim sırada hamile idim annem de rahatsızdı ablam da hamile idi kaynana da iş yoktu zaten içine girip oturacak kadar temizledim eğer en başta böyle temizlik yapılsaydı şimdi bu temizliği yapmaz o zamandan yapılanı korurdum.. mecburen 8 ay ertelenmiş oldu aslında 😁 bi de benim 5 aya kadar cookk bulantılı uyumalı geçti o yüzden yapamadım pek .. kendini zorlama vallah parça parça yavaş yavaş yap aman 3 günlük boş dünya içinde yaşayacağın kadar temizle gitsin 😍