myangelson Ebbruc vaaay kız bunu bilmiyordum bak ebru tiçır 😁😁 bende bilgisayar programcısıyım ama hiç calismadim maalesef tecrübe istendiği için sürekli 😂🤷🏻♀️
Ebbruc myangelson her yerde herşeye tecrübe isteniyo zaten ya , çalıştırmadan nasıl tecrübe edinecekse insan. Saçma bi sistemimiz var
myangelson Ebbruc aynen öyle saçma bir döngü 🤦🏻♀️ bir de Marmara mezunuyum havalimanlarında staj falan yaptım ama ise yaramıyor 😂
Ebbruc myangelson bende akdeniz, ilerde evlatlarımız için inşallah güzel bi sistem olur. Çünkü okumak artık bi anlam ifade etmiyor
myangelson Ebbruc aynen öyle gerçekten. İnşallah düzelir sistem de ekonomi de herşey düzelir inşallah
myangelson Ebbruc 17. Güne kadar adet bekleniyor gelmezse muayeneye gidiliyor genelde doktorlar çağırıyor yani
myangelson Ebbruc aynen canım bekle bakalım ben de hala adet olmadım bu ay 3-4 kere 5-6 gün arayla yapışkan şeffaf akıntı geldi o yüzden yumurtlama ne zaman oldu hiç bilmiyorum ya sinir oldum 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ebbruc myangelson bende de 2 ay içinde 2-3 kere olmuştu o akıntı, ben adet gecikmesi sadece diye düşünürken yumurtlama olduğunu öğrendim 😂 kadın olmak ne zor ya
myangelson Ebbruc şimdi 2 tanesini baz alırsam birinin üzerinden geçti adetim gecikti , öteki bugün son günü adet olmam lazım ama diğer 2 tanesini düşünürsek daha adetim gelmedi kafam çorba oldu 😂😂😂
Ebbruc myangelson birden fazla olması da kafa karıştırıcı ya, son olanlardan eminsen sonuncuyu baz alıp bekle olmadı
myangelson Ebbruc emin de değilim tam şeffaf akıntı da değildi bulanık gibiydi ama enfeksiyon mantar vs de değil oyy oy neyse bakalım 😂😂
Ebbruc myangelson kuzum ben test yaptım bugünde çizgi var gibi silikte olsa , ama dün kan negatifti kafam karıştı bi günde yükselip teste yansımaz heralde dimi
myangelson Ebbruc Allah Allah çok tuhaf acaba iğneden sonra mi hamile kaldın kendiliğinden o yüzden mi çıkmadı kanda sonradan yükselişe geçti. Tekrar yaptın mı peki ? Bugün iğneden sonra kaçıncı gün
Ebbruc Seyma0323 çöpe attım ya sonra yine yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım ve kasığımda batmalar var hala