Ebbruc Sabah ilk idrarla test yaptım negatif, sizce pozitife döner mi? Dün sabah yaptığımda biraz silikti akşam yaptım tamamen negatife dönmüştü. Kan versem mi akşam ?
Minnakbiri Ebbruc 2 gün beklemenizi tavsiye ederim negatife dönüp pozitife dönmesi zaman alabilir yine negatif çıkarsa üzülürsünüz ama varsa 14.gün kanda çıkar 🥰
Beyzaanr Ebbruc evet yapmisti hilal hatta sanirim 11. Gun negatif 12. Gun pozitif 13. Gunde pozitif gordundiye hatirliyorum
Minnakbiri Ebbruc Ebbruc evet beyzanurun dediği gibi olmuştu 12.gün içindeki kağıdı çıkarıp görmüştüm 13.gün de artık testte de belli oluyordu kan vermiştim 🪷 inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ebbruc Beyzaanr hmm ben 2 gündür negatif görüyorum bugün kan verdim sağlık ocağında da o yüzden sordum
Ebbruc myangelson amin amin canım, çok sabırsızım şuan nasıl yarını beklicem bilmiyorum 🥲 keşke acilde verseydim
myangelson Ebbruc ay sağlık ocaklarında da bu sorun var 🤦🏻♀️ bizimki de öyleydi bir de sonuç için doktora gitmen gerekiyordu doktor onaylamadan sisteme düşmüyordu neyse ki düzeldi en geç verdiğim gece düşüyor sisteme sonuçlar
Ebbruc myangelson bu gece düşer mi ki ozaman sonuçlar yoksa yarın mı düşer acaba , test yaptım az önce çok silikte olsa sanki var gibi ama diyorum acaba testlere bakmaktan gözümmü alıştı artık çok korkuyorum negatif görcem diye
myangelson Ebbruc bilmiyorum ki canım dediğim gibi ben verdiğimde genelde gece düşüyordu sisteme çok nadir ertesi güne kalıyordu bu ara kan verdiğimde. Yaa olmasa görünmez herhalde hiç ya bilemedim bende. Önceden hamilelik için ugrastigimda o kadar test yapardim yani hiç goremezdim 🥲
Ebbruc myangelson bende psikopat gibi sürekli yapıyorum bu aralar , 3 tane test kaldı elimde ve içimden 10 falan gibi küçük bi değerde olsa çıkacakmış gibi geliyo bilmiyorum, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 😢