babyiscoming_ Kızlar hacamat yaptırmak istiyorum. Eşim ile birlikte. Yaptırıp faydasını gören oldu mu?
myangelson babyiscoming_ bende yaptırmak istiyorum hacamati ya Nisan ayında inşallah eşimle beraber yaptıracagiz. Çok yoğun ilaç kullandım hamilelikte çok sikintili geçti, sezaryen doğum falan yaptım sürekli başım agriyor en azından biraz iyi gelir vücuttan atarım diye düşündüm 😊
Patito__ babyiscoming_ bir tanıdığım 1.5 iki yıldır hamile kalamiordu kuyruk sokumu tarafina yaptirmis o ay hamile kaldi bence faydali Allahin izniyle Bende belki yaptiririm
Momy9861 babyiscoming_ kuyruk sokumu ve bel bölgesine sıralı 5 kupa yapılıyor. Birde ayak bile bölgesinde rahim noktaları var.oralarada attırın muhakkak. Yaptırabilirseniz birde rahim sülüğü🌷
karaguzelirem_ Bende yaptırdım ve yaklaşık 1 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim. Onunla mı ilgiliydi bilemiyorum ama hacamata ne niyetle giderseniz neye niyet ederseniz bence şifayı oradan bulursunuz.. ben hem sırt ağrım için hemde bebeğim olmuyor diye gitmiştim daha doğrusu yapan abla inşallah o niyetle de yapalım olsun demişti.. ben faydasını gördüm doğumdan sonra da devam edeceğim yaptırmaya Allahın izniyle ☺️
babyiscoming_ karaguzelirem_ ne güzel inşallah darısı başıma. Daha çok eşim için istiyorum rabbim şifa versin hepimize
karaguzelirem_ babyiscoming_ amin canım inşallah sizde yaptırırsanız şifasını bulursunuz 🤲🏼 rabbim dermanı olmayan derdi vermez hiçbir zaman ☺️
Limonlukekkk babyiscoming_ yok ben gebe olmadan önce hep yaptırıodum canın acımıo gıdıklanıomuş gibi oluosn bide vücutta kirli kan gidıo ya fiziksel ve ruhen rahatlama oluo
babyiscoming_ myangelson canım artık hastanelerde yapmaya başlamış ben randevu aldım yarın yaptıracğız allahın izni ile şifa olsun inşallah sende çevrendeki hastanelere sor istersen daha güvenilirdir diye düşünüyorum 🥰
gamzeeee_33 Momy9861 rahim sülüğü nasıl oluyor ağrılı bi işlem mi sülüğü orda düşününce tedirgin oluyorum bende yaptırmak istiyorum hem kist hem gebelik için
Momy9861 gamzeeee_33 ben yaptırdım,orda düşme ihtimali çok az ,düşse bile aparat yardımıyla yapılıyor,aparata düşüyo sülük ve dışarı alınıyo. Zaten sürekli gözlemleniyo boş bırakılmıyor, işinin ehli birisine yaptırırsanız faydasını görürsünüz
Momy9861 gamzeeee_33 ağrılı değil pek ,ara ara sülük enzin salgıladıkça hafif sinek ısırığı gibi gelip gidiyor sadece
Eylul272020 Bende hacamat yaptırdıgım ay hamile kaldım kuyruk sokumuna sırtıma 7 adet kupa takıyorlar ben devamlı yaptırıyorum şifasına da inanıyorum
gamzeeee_33 Momy9861 hamile kaldın değil mi canım ondan sonra kist filan varsa düşüyor değil mi kanamayla
Momy9861 gamzeeee_33 hamile kaldım ama ben sülükten sonra küçük bi operasyon geçirdim, gençliğimden beri kanamam vardı ,araştırılınca çıktı. Sülüğü öncesinde yaptırdım o yüzden pek bişey anlayamadım ben