gizem-cbn Kızlar geceden beri bebek çok kasılıyor adet sancısından biraz fazla da sancım var kasılmalar yüzünden rahat edemedim hiç. Karnım taş gibi
Yazmelegi_ gizem-cbn dakika tut bebeğin çok kasiliyorsa ve taş gibiyse karnin bi nst cektirmende fayda var
myangelson gizem-cbn aralığını takip et. Dinlenince veya hareket edince geçmiyorsa gerçek sancı olabilir
busraozkan33 gizem-cbn 36. Hafta bende de oluyor geceleri on günden fazladır, doğum belirtisi olmaya bilir
gizem-cbn Minigiim-vebenn52 sancım var ama hafif biraz da açılmam varmış 🥲 doktor gönderdi artınca gel dedi ayakta durunca ağrı biraz daha artıyor
Minigiim-vebenn52 gizem-cbn duvardan ya da sandalyeden destek al koltuktan destek al ben squat yapmıştım günde 30 kere falan bir hafta sonra doğduydu
gizem-cbn Minigiim-vebenn52 iki kez katı muayenesi yaptılsr bide yaa nasıl ağrıyor bol bol yürü dedi doktor da sancım yürümeme engel oluyor bazen çok artıyor bazen az
Minigiim-vebenn52 gizem-cbn sancın geldikçe eğil kalk yap topun varsa top üstünde zıpla inşallah açılman hızlıca ilerler normal doğum yaparsın 🫶🏻 ikinci doğum mu sizin