Benim gibi olan varmı gereğinden fazla kilo almakta istemiyorum ama her emzirmeden sonra canım tatlı istiyor öyle meyvede yerini tutmuyor birde tatlı yerken kendimi durduramiyorum yaptığım tatlıyı birgunde bitiriyorum bu durum normalmi benim gibi olan var mı ?
Emzirdikten sonra gelen tatlı krizi ?
Meryemp ahahah sanırım ben iştahım çok açık sadece tatlı değil ne bulursam yiyorum sanırım emzirirken çok efor enerji sarf edioruz eee yerinin dolması lazım 🤣
Meryemp emzirirken kullanılıyor mu bilmiyorum ama tarçın tatlı isteğini bastırıyor. Elmanın üzerine dökerek yiyebilirsiniz veya içme suyunuza 1 dal kabuk tarçın ekleyebilirsiniz. Ama dediğim gibi emzirirken tarçın kullanılıyor mu bilmiyorum
Meryemp benimde
3 aylık bebeğim var ama hiç iştahım yok ya gaz sorunu yüzünden oldu sanırım hiç bişey yiyemiyorum
Ege_mommyy_11 ben her öğünü tatlı yiyerek geçirmek istiyorum resmen o haldeyim 😔
amayinedeiyiilerledim onunda denedim işe yaramadı 😔
Meryemp bence normal ya yememe dikkat etmiorum şimdilik enerjim kalmıo zaten ağzıma bişiler atmasam kg yuda 6.aydan sonra spora başlarım gbi düşünüırum ama hayırlısı bakalım
Meryemp artık çantamda gofretle geziyorum 😄daha emzirme pozisyonunda canım çikolata istemeye başlıyor sanırım enerji kaybettiğimiz için artık şeker mi düşüyor nedir ondan vücut istiyor diye düşünüyorum.Şükür kilo almadım beslenmeme öğünlerime dikkat edip yürüyüş yapıyorum o yüzden çikolata bol yiyebiliyorum🙈