Meryemp Benim gibi olan varmı gereğinden fazla kilo almakta istemiyorum ama her emzirmeden sonra canım tatlı istiyor öyle meyvede yerini tutmuyor birde tatlı yerken kendimi durduramiyorum yaptığım tatlıyı birgunde bitiriyorum bu durum normalmi benim gibi olan var mı ?
Ege_mommyy_11 Meryemp ahahah sanırım ben iştahım çok açık sadece tatlı değil ne bulursam yiyorum sanırım emzirirken çok efor enerji sarf edioruz eee yerinin dolması lazım 🤣
amayinedeiyiilerledim Meryemp emzirirken kullanılıyor mu bilmiyorum ama tarçın tatlı isteğini bastırıyor. Elmanın üzerine dökerek yiyebilirsiniz veya içme suyunuza 1 dal kabuk tarçın ekleyebilirsiniz. Ama dediğim gibi emzirirken tarçın kullanılıyor mu bilmiyorum
Nur_budak Meryemp benimde 3 aylık bebeğim var ama hiç iştahım yok ya gaz sorunu yüzünden oldu sanırım hiç bişey yiyemiyorum
Sumeyye_g Meryemp ay ilk bebeğimde bende öyleydim oğlum emdikçe böyle canım nasıl acıkıyor bide tatlı istiyor doğumda almadığım kiloları emzirirken aldım resmen bakalım şimdi nasıl olacak
Ege_mommyy_11 Meryemp bence normal ya yememe dikkat etmiorum şimdilik enerjim kalmıo zaten ağzıma bişiler atmasam kg yuda 6.aydan sonra spora başlarım gbi düşünüırum ama hayırlısı bakalım
mervemurat16 Meryemp artık çantamda gofretle geziyorum 😄daha emzirme pozisyonunda canım çikolata istemeye başlıyor sanırım enerji kaybettiğimiz için artık şeker mi düşüyor nedir ondan vücut istiyor diye düşünüyorum.Şükür kilo almadım beslenmeme öğünlerime dikkat edip yürüyüş yapıyorum o yüzden çikolata bol yiyebiliyorum🙈