Mommy15 @SeydaaAdenn ay gözlerim dolu dolu okudum🥹🥰 bende 35+6 oldum heyecanla minnoşumu bekliyorum. İnşallah banada böyle kolay doğum nasip olur. Sağlıkla büyütün bebeğinizi❤️
SeydaaAdenn anonim94 merhabalar evet ilk gebeliği Bb95 merhaba evet ilk doğum ve hayır yürüyüş dahil hiç bişey yapmadım.sadece her sabah kalktığımda yataktan çıkmadan topuklarımı birleştirmeye çalışıyordum oda genleşmek için 🙈
aysegulalatas Ayyy darısı benim başıma ilk doğumum olucak ve ben korkuyorum 🙈 inşallah benimde böyle geçer🙏🏻🥹
pisiannesi SeydaaAdenn darısı benim ve tüm doğum yapacak annelerin başına🤲 hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah 🤲🌸 doktor plesantayı çıkardı derken nasıl çıkarıyor acaba 🙄
SeydaaAdenn pisiannesi yine aynı şekilde doğum yaptığımız gibi içeriden çekiyor zaten hiiç hissetmiyorsunuz emin olun :)
Pamuk7 Masallahh 🧿🧿 cok güzel dogumun olmus canim rabbim bizlerede böyle güzel bi dogum nasip etsin♥️
Ttttttttttttt SeydaaAdenn ayy çok güzel Bi doğum olmuş ne güzel bnm ve burdaki herkesin de böyle güzel doğumları olur inşallah ☺️
Kelebek1_ SeydaaAdenn maşallah sağlıcakla büyütün ya bu ıkınma olayından herkes müzdarip nasıl olacak nasıl yapacağım diye ilk doğumumda doktor tarif etmişti ama suni sancının yorgunluğuyla iki defa denemiştim çenemi göğsüme koyup büyük tuvaletini yapar gibi demişti ama olmadı ebeler yardımıyla çıkmıştı kızım şimdi de tek düşündüğüm ıkınma olayı neyi nerde yanlış yapıyoruz siz nasıl ıkındınız nasıl bir şey az yardımcı olabilirseniz :)
SeydaaAdenn Kelebek1_ :) yaa inanın ben de doğumhanede öğrendim.Kabız olmuşsunuz da büyük tuvaletinizi yapamıyormuşsunuz ama çıkartmak için kendinizi zolarsınız ya onun gibi
Sankus SeydaaAdenn gözünü aydin darısı bana inşallah normal doğumdan çok korkuyorum doktorum illa.normal yapicaksin diye tutdurdu 38 haftalık olduk inşallah sağlıkla gelir bebişim
Gizem3514 SeydaaAdenn Maşallah Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻🥰🥰 Doğumdan çok korkuyorum ilk doğum olacak nasipse 🤲🏻🥹 İçime su serptiniz inşallah benimde böyle sağlıklı güzel kolay bir doğum hikâyem olur 🤲🏻😍
dhbetul SeydaaAdenn gözünüz aydın olsun 🥰 sizin adınıza çok mutlu oldum. Benzer bir doğum umarım hayırlısıyla bütün gebeler için olsun ❤️
SeydaaAdenn Erzurumlianne ebe makattan ince uçlu bir şişe ile sıvı boşaltıyor bu sizin bağırsaklarınızı temizliyor ki doğum esnasında ıkındığınızda büyük tuvaletinizi yapmayasınız :)
_Hulya7106 SeydaaAdenn yaa mükemmell bir hikaye olmuş rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın darısı bana ve benim gibi korkan annelere 🥹🥹 açılma için bişey yaştınız mı ekstra nasıl 7 cm ile gittiniz baya güzel ya hamilelikte yaptığınız bişey oldu mu o mu etki etti acaba
SeydaaAdenn _Hulya7106 hayır hiç bişey yapmadım ama ben evde duran yada yatan biri değilim sürekli harekt halindeydim :)
minnos1mom SeydaaAdenn maşallah çok güzel bir doğum olmuş darısı bizlere olur inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😍😍