Kızlar adetim gelmeden erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı şimdi adet gecikmemin 10. Gününde yaptım saniye geçmeden çift çizgiyi gördüm. Çok mutluyum ama dış gebelik ihtimalinden de korkuyorum nedensizce. Daha kan testi vermedim yarın vereceğim. Sizce bu endişem normal mi hala inanamıyorum şoktayım 🥹
Sevinmeli miyim
gizem-cbn teşekkür ederim. Mutlulukla birlikte nedensizce içimde bir tedirginlik var 🥹
Nurdoga dış gebeliği nasıl fark edebilirim bir bilginiz var mı? 🙏🏻
Momofates biz kadınlar hep böyleyiz sanırım 🙈bnde böyleydim ya dış gebelikse ya kese görünmezse ya kalp atışı duyulmazsa level atlayarak gidiyordum resmen.Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar ve doğumlar nasip etsin inşallah 🌺
Momofates canım biz anneler böyeleyşz bebek karnımıza düştüğü anda itibaren korkmaya başlarız acaba dış gebe mi iyi mi sağlıklı mı zamanında doğacak mı aman şuram ağırdı normal mi diye diye tüm aylar bebeği düşünmekle geçer yanii çok normal içini ferah tut
Kelebeekkkk evet inanın karmakarışık duygular içerisindeyim sevinsem mi ağlasam mı endişelensem mi bilemiyorum hepsini aynı anda yaşıyorum sanki 🥹 umarım her şey yolundadır tek dileğim bu 🙏🏻
Fatma2sre Amin hepimize inşallah 🥰
Dış gebelik olsaydı çok silik çıkardı die biliyorum
Korkmaya gerek yok inşallah olmaz bsy
Öncelikle hayırlı olsun ben dış gebelik geçirdim canım ilk önce kan ver yüksek çıkması lazım değerin çünkü 10 gün geçti diyorsun eğer kese görünecek değerde değilse 2 gün arayla kan takibi yapman gerek
Kötü düşünme Bence sevin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Momofates fark edemezsin daha yeni hemileysen doktor bakıyor kese varsa hamilesin diyor ama bebeği gorezmezse adetine göre erkense sana diyorki git su tarihta gel snra gttiginde bebek yoksa o dış gebelik ama öyle düşünme iyi düşün bende hamileligimi ilk fark ettiğimde gittim kese o an boştu erken dedi iki hafta snra geldie ama benim kanamam olduğu için hemen gittim baktı bebek gayt sağlıklı die o yüzden kötüyü çağırma herzaman iyi düşünce olsun cnm inan hersey geliyr sen öyle yap olmadysada uzelme olabilir ama iyi düşün canm
Momofates daha önce yaşadıysan normal bence bende bu gebelik ten önce kimyasal gecırdım Buda öle olur mu diye doğru düzgün sevınemedım bile netleşti çok şükür ☺️ yarın doğumum var nasıpse