Merhaba arkadaşlar öncelikle nasıl baslicagimi bilmiyorum 7+6 haftalık hamileyim 4 yaşında bı oğlum var ve hamileliğimi öğrendiğimde çok ağlamıştım oğluma yetebilicekmiyim ona vakit ayirabilicekmiyim diye bu düşünce beni yiyip bitirmişti 5+3 ken ilk randevuma gittiğimde doktor kese var bebek gozukmuyor 2 hafta sonra gel dedi bende randevu buldum bugün gittim ve doktorum izne çıkmış başka bı doktor baktı ultason daikiz gebelik diyince şok oldum beni bı ağlama tuttu eve gidene kadar ağladım biri 7+3 diğeri ise 7+1 haftalikmis Allah’ım sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah hepimizinkini benim çok korkularım var bir kenniki oldu Rabbime şükürler olsun Allah’ım eksikliklerini göstermesin ama oğlum için daha çok üzüldüm hemde ikiz bebeklerde herkes şimdiden başladı erken doğuma alırlar kuvezde yatar benim oğlumda 5 gün kuvezde yatmıştı crp yüksekliğinden dolayı o zaman öldüm öldüm dirildim şimdi bu korku beni mahfettti ikiz gebeliklerin çoğu erken doğum mu oluyor arkadaşlar çok korkuyorum dualarınızda bize de yer verir misiniz 🙏🏻🤲🏻