Damla_pelin Goktuggul benm bı kızım var çok rahattı hiç anlamazdm , bu ikinci mide bulantısı koku hassasiyeti fln oldu bugün öğrendim oğlum oluyor 😊
Goktuggul Damla_pelin hayırlısı olsun inşallah çok sewindim Allah herkesin gonlune göre versin benimde oğlumda çok bulandı ama bundada oluyor ama hafif geçiyor
Goktuggul Meryoss inşallah bulanıyor ama bebegimin olacağı onun varlığı yinede mutlu ediyor insanı güzel günlere 🥰😍
Mervepera Goktuggul evet dogru gerçekten ilk hamileliğimde daha iyiydim kız dı şuan yine kız maf etti benii asla bir olmadı bende bu kadar olacagını bilmiyordum 😨
Sedefkitir12- Goktuggul ilk kıZımda mide bulantısı tiksinme halsizlik kusma hepsini yaşadım hep ekşi yedim bide hiç tatlı yemedim suan 2. Kızıma hamileyim ama sanki hamile değil gibiyim sıfır belirti hiç ekşi yemedim hep tatlı yedim 😅😅
Leyla1993 Goktuggul benim ikiside kız.ilk kızımda mahf oldum.ikincim rahat gechdi.evet gercekden farklı oluyor.
Leyla1993 Goktuggul benim ikiside kız.ilk kızımda mahf oldum.ikincim rahat gechdi.evet gercekden farklı oluyor.
Ayseanneeee Goktuggul tamamen farklı geçiyor.ben erkekte çok rahattim ama kız bebeğe hamileyim şuan pert durumdayım hiç dayanamıyorum sürekli hastayım daha başka bı sürü şey var 😅 ama umarım sağlıcakla doğumumu yaparım 🙈