Goktuggul Kızlar birden fazla cocugu olanlar her hamilelik farklı mı geçiyor? Cinsiyete göre hamileliği farklı geçirenler varmı ?😍
Zeynepli12345 Goktuggul bi kızım bi oğlum var ikisinde de aynıydı ikisinde de en ufak hamilelik belirtisi yaşamadım(aşerme ,bulantı,kusma gibi)
Sudenaz0105 Goktuggul iki kızımında aynıydı üçe hamileyim cinsiyet bilmiyorum ama tam tersi değişik 😅♥️
Derara Goktuggul ilk oğlumda çok rahat bir hamilelik geçirdim. Ama bu oğlumda çok zor geçiyor. Tüm hastalıklara yakalandık. Gebelik şekeri çıktı. Erken işten ayrıldım ağırlaştım için.
Meryoss Goktuggul 13 haftalik gebeyim doktor kemik yapısına göre kıza benziyor dedi daha net konusmadi cinsiyeti ama perişanım sabah akşam sürekli kusuyorum midem aşırı bulanıyor doktor ilaç verdi fayda etmiyor serum taktiriyoruz arada
Senos07_ Bende bunu merak ediyorum post açtım hatta. 2 kızım var çok kötü gebelik geçirdim kusma, bulantı, ilaçlar, serumlar.. 3. Gebeyim çok daha hafif geçiyor bakalım
Goktuggul Senos07_ benim de 2. Gebeliğim bı oğlum var ilki bayağı bulantili geçti tiksinmeli bundada oluyor ama daha hafif
Ecthbe35 Oğlum ilk gebeliğim de çok zordu hep kustum . Kızım ikinci gebeliğim biraz daha iyiydim bulantı açısından şimdi yine oğlana hamileyim çok çok iyiyim hepsi farklıydı
Twochildren Goktuggul evet farklı oluyor ama bunun cinsiyetle bir alakası yok bence ikisi de kız ama çok farklılar