cerenyildirim Aabbccc selamlar ben 5. Haftada kese görmüştüm. Ve 6. Haftada kalp atışı duymuştum çok az. 10. Haftada çok net kalp atışı duyulmuştu:)
Kubraa88 Aabbccc 6+0 haftalıkken geittim ilk kontrole keseyide kalp atışınıda duyduk şükür ama herkesin gebeliği farklı döllenme tarihinden galiba kalp atışını 7 . Haftada duyanda var
muzeyyenkomurkara Aabbccc beta değerim 3402 idi o zaman sadece kese gözüktü 10 gün sonra gittiğimde hem bebeğimi hem kalp atışını gördük yani 6+3 de
muzeyyenkomurkara Aabbccc içinizi ferah tutun bol bol dua edin stres yapmayın inşallah hayırlı zamanda duyarsınız
Guclu_anne hhhh123 özel hastane ve kontrol surem 6+4 te bitiyor. Doktorda o gün gel. Belki duyamayabiliriz ama yinede bakalım dedi
Aabbccc Tubalistan bizim doktorumuz aynı murat hoca murat hoca ♥️♥️♥️Murat Keskin mükemmel bir doktor işinde çok başarılı ♥️
Seda344 Tubalistan gop Murat keskin. Herşeyiyle öneriyorum. Git kendini emanet et bırak ona. Bu gün keseyi gördüm. Herşey yolunda dedi. 🥰 ilk denemede pozitif
Enfal_06 Aabbccc keseyi 3 4 haftada alltan muayeneyle gördük kalp atışını 7+duyduk canım inşallah sende duyarsın bende ilk öğrendiğimde kan değerim 182 ydi regl 2 gün geçikmişti
Aabbccc Enfal_06 bende 4 haftalığım hayırlısıyla canım bakalım kese ne zaman görülecek cuma tekrar kan verecem betaya bakılacak🙏