Aabbccc Kızlar ilk defa gebelikle ilgili bir post açıyorum heyecanla açıyorum 🥰Kaçıncı haftada kese görülüyor ve kalp atışı bı de beta 125 iyi mi acaba düşük değil mi değer sizce🥰🩶🙏
Bekledigimmucizemm Aabbccc değerin kaç olduğu önemli değil iki gün sonra tekrar verin 2 katı artıyorsa haftaya gidip keseyi görebilirsiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Seda344 Aabbccc hayırlı olsun canım. Sana demiştim güzel sonuç alacaksın. Çünkü Murat hoca birtane 🥰 daha var kuzum. Ben yarın gidicem kese görmeye. 6+4 oldum. Sana onlar gün verecekler. Rahat ol. Yat dinlen. Tadını çıkart 🥰
Seda344 Aabbccc son adet tarihinden hesapla tatlım. Program söyler sana. Ben 6hafta 4 günlüğüm. Yarın için bana gün verdiler. Sana söyleyecekler hangi gün gideceğini 🥰
Guclu_anne 5+1 de keseyi gördüm muhtemel betam 3000 lerdeydi. Tahmini yani. Kalp atışı için bekliyorum 6+0 ım
Aabbccc Seda344 çok teşekkür ederim canım şükürler olsun Rabbime 🤲 evet varya murat hoca bir tane sonucu söyleyince sarıldım ona o da sarıldı tutamadım kendimi nasıl ağlıyordum ya😍Cuma günü tekrar kan için gidecem canım 🤲sen kacla ogrrenmistin🥰
Seda344 Aabbccc bana 3 kez kan tahlili yapıldı. İlk değerim 303. Herkes bir değil kuzum. Değerin önemi yok. Önemli olan 2 kat artması. Herkes bir değil. Şimdi 2. Kan sonucun önemli. İnşallah düzenli yükselince. Kese için gün verecekler sana
Guclu_anne Aabbccc bir kaç defa aldiklarında düzenli artışı görünce daha almaya gerek duymazlar. Ben toplam 4 kez verdim. Bır tanesi salgın hastalık olduğum için acilde alınmıştı.
Aabbccc Seda344 troit için farklı doktora gidecem Çarşamba günü o zaman da kanda gebelik testi alsın diyecem o zamanda bakarım
Seda344 Aabbccc doktor Nezaman dediyse. Ozaman kan ver. Onlar hesaplama yapıyorlar. Bana öyle dediler. Farklı gün verme diye. Hadi bakalım. Gözün aydın canıö
Aabbccc Seda344 yok canım troit için gidecem Çarşamba günü ondan zaten alacak TSH onun içinde kandan alsan ne olur ki😍 çok teşekkür ederim canım benim 🙏😘