Esraduman rumeysanavruz1 ben sanırım 4 buçuk haftalığım bugün alttan keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı ama 7-8 haftalarda görülüyormuş ben 6-6 buçuk hafta olucam kalp atışı duyar mıyım acaba
Gzm98 Esraduman duyan da var 6 da canım daha gec duyanda var ben yarın 6+4 olucam ve kalp atışı için çağırdı doktorum bakalım duyucakmıyız haber veririm ona göre
Gzm98 Merve9337 merhaba bende 6+3 üm yarın doktor kontrolüm var kalp atışı için çağırdı inşallah duyarız siz ne zaman gideceksiniz kalp atışını duymaya 🥰
Merve9337 Gzm98 Merhaba inşallah duyarsınız banada haber verir misiniz 🥰 Beni cuma günü çağırdı kontrole yani 7+1 de gitmiş olcam hayırlısıyla bende duyarım inşallah
rumeysanavruz1 Gzm98 canım bende bi kasık ağrısı oluyor mide bulantım yok şükür sen ne zaman öğrendinn🥰
rumeysanavruz1 irem4556 bende bugün geldim doktordan önümüzdeki hafta kalp atışını duymak için çağırdı 😍
Merve9337 pinaarrylmz Tabi ki ama ben cuma gidicem perşembe günü sizden de hayırlı haberler duyalım inşallah 🙃
Serta Hulyaerol Daha önce gittiğinde duyulmamış miydi ben 6+6 gittim kalp atışını duyamadilar o yüzden çok tedirginim doktorum 1 hafta bekleyelim ama boş gebelikte olabilir dedi
Hulyaerol Serta ilk randewu da 5 haftalıkti canım kese ve bebeği gördük 10 gün sonra çağırdı bende 7 haftalıkken gittim öyle duydum
nazlidumn Guclu_anne aynı şekil benim de kahverengi akıntım var progrstan verdi inşallah kucağımıza sağlıkla alırız ben de 7+1 im kalp atışını duydum 🥹
Ayazmom___ nazlidumn Benim kese göründü 7 mm dedi yaklaşık 4 haftalık diyor ne alaka kaç 4 demedi bile
14022024 Merve9337 bende şu na 6+4 günlüğüm mide bulantiniz ne durumda ben ilk hamileleigimde hiç böyle şeyler yaşamadım şu an bulantı ilaçinu kullanmasam gün geçmiyor
Merve9337 14022024 Benim tek belirtim arada olan gögüs hassasiyeti onun dışında hiçbir belirtim yok diye evham yapıyorum bazen 🤦🏻♀️ İnşallah sizinde bir an önce azalır hepsi
Gzm98 14022024 aynıyız canım benimde mide bulantım çok var ya hap da çok işe yaramıyor prilam kullanıyorum ben sen ne kullanıyosun
aybarsaybuke 6+3 üm içimde hep bir korku var 2 kimyasal 1 boş gebelikten kürtaj oldum. Tüp bebek yaptım tutmadı bir adet gördüm sonra kendiliğimden hamile kalmışım yani mucizemiz geldi. Yarın kontrollüm var birbirimize dua edelim kızlarım 🌸
Tugcecimbisn aybarsaybuke benimde bir 8+3 de kalp durması var bende çok tedirginim belirtim de yok şuan 5+5 cuma günü kalp atışı için çağırdı doktor
Merve9337 aybarsaybuke aybarsaybuke Merhaba bugün kontrole gittiniz mi acaba merak ettim inşallah hayırlı haberler duyarız 🤲🏻