Seysey61 bende de öyle elhamdülillah sağlıklı bir bebek dedi ama işte gel de bana bunu anlat 😂 biseylerle ugrasayim diyorum yok aklımdan çıkmıyor

Beyzabyrksrgn çoğu anneler yaşıyordur bu durumu bende ilk hamileligimde öyleydim sürekli panik icindeydin o ultrasonu görene kadar kalbim duracak gibi oluyordu neyse doğurdum ay ne panik olmuşum öyle ya dedim.dusundukce sonuç 2. Ye hamileyim yine aynı panik😀 herkes sağlıkla alsın kucağına 🤲🏻 mümkünse üzüleceğini takacağız postlara girmeyin çok stres olmamaya çalışın

obirannea amin inşallah 🤲🌸 gerçekten buradan da çok etkileniyorum o yüzden eskisi gibi girmemeye çalışıyorum aslında. İlk beta yükselecek mi sonra kese görünecek mi bebek oluşacak mi kalp atışı duyulacak mi sanırım 9 ay boyunca hep böyle bı endişe oluşacak

Beyzabyrksrgn evet maalesef oluyor ve doğduktan sonra da devam ediyor annelik başlı başına bir delilik paniklik ve vicdan azabı 🙂

Beyzabyrksrgn canim bende oyleyim ilk aylarda yasiyomu kalbi atiyomu diye panik yapardim haraketleri basladi biraz azaldinda noldu neden boyle demeye baslafim 28 haftadayim inanin bu ay istemsizce 4 kez ultrasonda bakildi cuku agrim vardi kasilmam oldu felan ondan ama hala icim rahat deil rabim salikla.almamiza nasip etsin insallah

Beyzabyrksrgn bende yaşadım. İlk gebeligim düşükle sonuçlandı. Bu gebeligimde bebegimin hareketlerini hissedene kadar her kontrole giderken eşime ağlıyordum gitmek istemiyorum götürme beni doktor kötü birsey diyecek diye. Bebegimin hareketlerini hissettikten sonra da bi bahane bulup doktora götür beni diyorum eşime😁

Ss4 yaa ne mutlu sağlıkla kucağımıza alabiliriz inşallah 🌸 onun 10 haftalikti ama lazer, saç boyatma yatak çekme vs islemleri olmuş

Azra8Engin benim eşim benden daha çok panik ben ona da bişey diyemiyorum o yüzden 😂 ama kendimce darladigimin farkındayım

20+4 olduk bizde panik atak rahatsızlığım vardı önceden ilk gebeliğim yine yaşamaya başladım çok zorlanıyorum zaman geçmiyor benim gibi olanınız var mı aranızda

Beyzabyrksrgn ben artık birseyi bahane edip gidiyorum. Doktorum da bu yüzden mi bu adama muayene ücreti ödettirip getiriyorsun diyor😁 en son ki bahanem cinsiyetimiz kız ama ben rüyamda erkek gördüm hala kız mı hocam bi bakabilir misiniz diye gitmiştik😁 bahane çok

Haticeburak06 ya ben de ilk 5 haftalikken öğrendim her hafta gittik o ara beta kontrolü kese bebek kalp atışı derken ondan mı alıştım onu da bilemiyorum şimdi doktora gidince gülerek yine ben geldim diyorum ama kendimi de garip hissediyorum, geçen gittiğimde eşime diyorum mantıklı bı bahane bulsam bari niye geldigime dair diyerekten 😂

Sehercevdir97 ben de de psikolojikman sanırım beynim direk kötüyü aklına getiriyor yani paronayak gibi sürekli kafamda biseyler dönüyor su şöyle mi acaba böyle mi oldu aşırı takıntılı bırisiyim belki de ondan bilmiyorum 🤷 kendimden de sıkılıyorum böyle zamanlarda başka doktora da gitmek istemiyorum sistem de gözüküyor diye sanki memnun değilmişim gibi anlaşılsın da istemiyorum