bade-06-bade 6+1 haftalık olduk. Çok kötü grip oldum kafamı kaldıracak gücüm yok nerdeyse ilaç da içemiyorum pazartesi doktor kontrolümüz de var korkuyorum bişey olacak diye
oznurdndrr 14+2 oldukk , hala cinsiyetimizi öğrenemedik mide bulantıları yoğun bir şekilde devam ediyor 🥹
Fulyalife TubaaaA34 kandan takip ediyoruz ama beta biraz düşük çıktı muhtemelen çok yeni oldugundan dedi hemşire haftaya tekrar gidicem beta değeri için yükselme durumunu görmek için,ultrason için erken olduğunu söyledi hemsiremiz
Kardelenylmz adaatadmr 20 haftalığız erken doğum riskimiz var ilk zamanlarımız da düşük riskimiz vardı dua edin bebeğim erken gelmesin🙏🏻🥺
2024annesi kbra_588 16 HAFTA İÇİNDEYİM ÖNCEKİ HAFTALARA GÖRE DAHA RAHATIM DİYEBİLİRİM. AMA BULANTI İLACI İÇİYORUM Bİ DE TAKVİYELER BİRAZ İŞTAHIMI GETİRDİ DİYE İYİYİM SANIRIM. AMA 2. TRİMESTER DEDİĞİMİZ DÖNEM İLK DÖNEME GÖRE BİRAZ DAHA RAHAT OLUYOR ÇOĞU GEBEDE.
Sancez56 adaatadmr 9+2 agresif sinirli duygusal nadirde olsa arada regli olucakmışım gibi sancı giriyor ama yinede şükür canım seen nasılsın 🙏🏻🥰
bebegimhayalim kalorisizpatates dışarıdan göründüğü gibi değilmiş valla çok zormuş sonu güzel olucak diye kendimi teselli ediyorum yoksa perişanım 😂
TubaaaA34 Fulyalife ben geçen hafta Salı günü öğrendim 131 di perşembe akşam verdim 231 çıktı o gün korktum biraz dün verdim tekrardan 1233 çıktı