Kaktuscekirdegi Minikki23 sürekli idrar hissim var ağrı sancı da şu şekilde kalçamdan basenlerime vuran bi ağrı bide vajinamda baskı hissediyorum sizde de var mı🩵🌸
Minikki23 Kaktuscekirdegi Evet ara ara oluyor ama genelde karnımda sertleşme hissediyorum özellikle geceleri😕
Kaktuscekirdegi Minikki23 sertleşmeye dikkat etmedim ben hiç genelde akşamları 1 bardak kefir içip uyuyorum o baya iyi geliyor🤭🌸🐣
rich_mom Nurkhramn1234 magnezyum takviye doktor verir genelde sorun doktorunuza önerdiği bir magnezyum olur mutlaka. Kas kemik ağrılarına iyi geliyor hiç alamazsanız günde 1 tane sade maden suyu icin
minikfasulyeannesii adaatadmr Aramız da 1 gün var benim de kasık ağrısı bel ağrısı az bulantı var bugun kan verdim dün test te pozitif gördüm hakkımız da hayırlısı olsun
bebegimhayalim kalorisizpatates sen daha dur iyi günlerin tadını çıkar 🥲😂😂 Bi 30 a giriyorsun ve diyorsun ki aman aman nerelere geldik🤣 35+6 yarın 36+0 dan selamlar 😂😂
Fulyalife TubaaaA34 kandan takip ediyoruz ama beta biraz düşük çıktı muhtemelen çok yeni oldugundan dedi hemşire haftaya tekrar gidicem beta değeri için yükselme durumunu görmek için,ultrason için erken olduğunu söyledi hemsiremiz
biranne__ adaatadmr biz 14+5 haftalık olduk su içince ara mide bulantısı yaşıyorum ama yinede içmeye çalışıyorum bel agrıları da cabası tabi ama iyiz 😊😊
Sah1be adaatadmr 30+3 olduk bile zaman çox hızlı geçiyor bazen kala kalıyorum ne ara 30 hafta olduk diye 🥺💙
Cnnyldz adaatadmr 6+3 haftalığım, hiç bir belirtim yok , dün ki kan sonucum 500 çıktı kese yok.. normal mi bilmiyorum