Busraaaaa1 3 haftalıkken başladı mide bulantım şükür 12. Haftada aniden kesildii. Şimdi 33+4 olduk yeni güncellemeler bitmiyor. Mide bulantım uyku yapıyordu rahat uyuyabiliyordum. Şimdi ağrılardan uyuyamıyorum 😅
Minikki23 Kaktuscekirdegi Aynı haftadayız sizinle.Daha önce de konuşmuştuk 😌 Şey sorucam da ağrı sancı vs başladı mı sizde.Bazen kasılma gibi sertleşme hissediyormusunuz
Kaktuscekirdegi Minikki23 sürekli idrar hissim var ağrı sancı da şu şekilde kalçamdan basenlerime vuran bi ağrı bide vajinamda baskı hissediyorum sizde de var mı🩵🌸
Ayzek tatlibebegim_ magnezyum eksikliğinden olabilir mi acaba ben Dra söylediğimde ayrıca tabii kramplarda vardı magnezyum verdi bana
tatlibebegim_ Ayzek bilmiyorum ki benim yeni başladı daha önce böyle olmazdı hiç doktoruma sorayım bi
Azra8Engin tatlibebegim_ benim bebeğim de yapıyor kasılıp toplanmayi hatta baya canımı acıtıyor yaptığında. Ama kalça ağrısı olmadı. Magnezyum kullanıyor musun?
zumraninannesii adaatadmr biz 17+2 haftalık olduk ama hala harek etmiyor normal mi? ikinci gebeliğim 1 yaşında kızım var bu bebeğime de erkeğe benziyor dedi bilmiyorum artik
Oznurcolaak kbra_588 seni okadar iyi anlıyorum ki aynı bende öyleyim umarım biran önce geçer tek temennim o yönde