kbra_588 Oznurcolaak yaaa bende aynı 6. Haftada başladı. banada aynısını söylüyorlar geçecek diye bir ümit gercer inşallah yoksa çok zorlayıcı olacak çünkü her şeyden kendimi soyutladim mecbur kaldım
Oznurcolaak kbra_588 seni okadar iyi anlıyorum ki aynı bende öyleyim umarım biran önce geçer tek temennim o yönde
Aleve kbra_588 27 Aralık dan beri hastaneden çıkamadım şuan 14. Haftadaym Hala aynı şekilde bulantım devam yatış dahi yapuldi artık herşeyi kusuyorum
Azra8Engin tatlibebegim_ son 69🥰 yalancı sancılar başladı. Çok istiyorum bir an önce kucağıma almayı ama minicik daha🩷😍sizde durumlar nasıl
Beyaz_kralice Bende 11 oldum çok şükür de aşırı adet sancısı şeklinde sancılarım oluyor sık ve kısa süreli acaba normal mi benim gibi yaşayan var mı 4 yıl sonra mucize bebeğim dua edelim inşallah birbirimize hanımlar
tatlibebegim_ Azra8Engin benimde karnım aşırı kasılıyo taş kesiyo bebişim bi yere toplanıyo yumurta gibi yapıyo😅bugünde akşam 7den beri sağ kalçam ağrıyor acıyo daha doğrusu üzerine basamıyorum neden acaba anlamadım hiç
Ayzek tatlibebegim_ magnezyum eksikliğinden olabilir mi acaba ben Dra söylediğimde ayrıca tabii kramplarda vardı magnezyum verdi bana
Azra8Engin tatlibebegim_ benim bebeğim de yapıyor kasılıp toplanmayi hatta baya canımı acıtıyor yaptığında. Ama kalça ağrısı olmadı. Magnezyum kullanıyor musun?
Minikki23 Kaktuscekirdegi Aynı haftadayız sizinle.Daha önce de konuşmuştuk 😌 Şey sorucam da ağrı sancı vs başladı mı sizde.Bazen kasılma gibi sertleşme hissediyormusunuz