Syda01 suan her yer indirim diye paylaşıyor mart ayında bitebilir diye düşünüyorum
Hastane çıkışı almak için erken mi 👈🏻
gunesinannesi__ bende tüp bebekle hamile kalmıştım siz gibi erken dedim 20 haftada başladım almaya sonra erken doğum tiskim başladı hep yattım hiç gezip bişi alamadım gönlümce🙈 33 haftada doğurdum bebişim aceleci çıktı belliyse cinsiyeti alın hazırda dursun
gunesinannesi__ en güzeli dediğin gibi fiyatlarin ne olcagi billi olmuyor açıkçası bende 19 haftaligim bende Aldm Kızım olcak benimde Allah’ım izin verirse
gunesinannesi__ özel isimli yapacksan detaylıyi bekle bence bende öyle yaptım
gunesinannesi__ ben 5-6. Aylarda başlamıştım çünkü 24. Haftada öğrendik cinsiyeti🤣
gunesinannesi__ ben şans getirsin diye 5 haftalıkken unisex 2 hastane çıkışı aldım bakalım daha cinsiyet belli değil ama birisi cappucino renki diğeri beyaz 🥰
gunesinannesi__ aynen ben de oyle düşünüyorum erken alma diyenler var al koy diyenler şaşırdım
gunesinannesi__ valla al gitsin kötüyü düşünme ben kızımda öğrenir öğrenmez cinsiyeti almıstım odasına kadar iyikide almısım fiyatları baya bi fark attı dogurana kadar 🤣
gunesinannesi__ Tüp bebek olmasa da her hamileliğin kendine göre riskleri var. Doğum anında bile bebeğini kaybeden anneler var. Hani ilk 3-4 ay falan genelde ben de bir şey almamaktan yanayım ama siz o süreci atlatmışsınız.
Hem tüp bebekte zaten daha sağlıklı olan embriyolar seçiliyor diye biliyorum, yani doğal gebeliğe göre daha sağlıklı oluyor sanki bazı açılardan.
Siz hiç evham yapmayın. Allah’a emanet edip içinizi rahat tutmaya çalışın…
Diğer türlü sizin hisleriniz bebeğe de geçiyor. Doğumdan sonra da boş yere tüm hamileliğimi evhamla geçirdim diye üzülebilirsiniz.
gunesinannesi__ ben 20.haftadayım şuan nerdeyse herşeyi tam dediğiniz gibi sürekli zam geliyor aldım herşeyi valla sadece beşik için nevresim puset örtüsü falan kaldı
- Düzenlendi
gunesinannesi__ Bence deyayliyi bekleyin cnm isimli filan seyler yaptiracaksiniz değişmesin sonra cinsiyet 😅😅
Ama cinsiyet kesinse ozmn al bence cnm erken olayina inanmiorm Allah korusun olavak seye her zmn erken zamandır ozmn hicbsy alinmamasi lazm dogmdn snra hersyi almak lazm
gunesinannesi__ Rabbim hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin öncelikle.Eminim çevrende daha erken diyen vardır. Bence al kimseyi dinleme senin kararin kimseyi ilgilendirmez ve para zaten senden çıkıyor. Şahsen ben hamile kalmadan çok çok önce ortak renkli zibinlar takımlar battaniyeler vs aldim Rabbim inşallah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin. Almamin sebebi indirime giriyordu alıyordum Rabbim bebiş nasip ederse ona kullanırım yoksa hediye ederim dedim hediye ettiğimde oldu. Annesi sen ne istiyorsan bebisinle onu al kimseyi dinleme🥰🥰
elmaelmaelma teşekkür ederim guzel düşünceleriniz için 🥰
Patito__ doktoruma çok güveniyorum alaninda baya iyi bi doktor 2 defa kız gördü emin kız olduğuna o yuzden bismillah deyip baslamak mantıklısı sanırım 😀
kbra_588 teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 🥰
gunesinannesi__ eminse iyi ozmn bnce yaptirin bikere akila girdimi cikmaz bu fikir 😅😅
gunesinannesi__ butikbebecik sayfasına yaptırıyorum henüz elime ulaşmadı ama bu uygulama sayesinde öğrendim. Fiyat olarak gayet ucuz diğer sitelere göre bi bak her desen var
gunesinannesi__ valla kimseyi dinleme bence eline para geçtikçe yavaş yavaş al consiyet belli olmadan bakım ürünlerini falan bitirmiştim sonra detaylıdan sonra yine cinsiyetli almıştım her ay iyiki ufak tefek almışım aklıma geldikçe kafan rahat oluyor en azından