mehtap28 BeyzZaA nasil güzel dilekler yazmissin yaa canimmm 😍 Allah razi olsun darisi basina insallah canimm 🙏🏻
mehtap28 Mhtpbyrk insallah canimm Rabbim daha güzel hikaye yazmak nasip etsin senin daha güzel dogumun olsun insallah 🙏🏻 Ayrica ne güzel adasiz ☺️
Mhtpbyrk mehtap28 evet adaşım ☺️☺️inşallah kolay olur 😍ben normal istiyorum ama daha belli değil bizimki inşallah normal ve kolay olur 😘❤️
mehtap28 Crocusss biraz zorluyo ama dogumdan sonra iyi ki normal dogum olmus dedim inan kiii sende hep böyle düsün istersen belki bu sizi biraz daha normal dogumda kararli kilar ☺️
Bebeginehasret mehtap28 canm ben hamile kaldim bu 4. Gebeligim ilki bos gebelikdi 2. 22 haftalik erken dogum oldu 3. Karnmda öldü 7 haftalik bunda da korkarak geçiriyorum vakti 21 haftalik olduk
mehtap28 Bebeginehasret Rabbim tez zamanda sifa versin canimin ici Rabbim kucagini bos birakmasin insallah senin icin dua edecegim 🙏🏻☺️
mehtap28 Pirayeee vallahi ben bende öyleydim asla oturamadim sürekli ayakta emzirdim ama gecti benim ki cok sükür 🙏🏻