Pirayeee mehtap28 kocamaannn bir maşallah size 😍 bayıldım hikayenize 😍 allah bağışlasın ❤ hemoroid için hangi kremi kullanıyorsun canım
mehtap28 Pirayeee cok tesekkür ederim canimin ici sen dogurdun mu bilmiyorum ama dogurmadiysan darisi basinaaa 😘🙏🏻 Bu arada hemoroid tamamen gecti cok sükür kremin adi Proctolog vallahi ben faydasini gördüm ☺️
Tugcebasak mehtap28 inan ağladım resmen çok güzel bi hikaye yazım hatası hiç yok 😄 maşallah kızınada kavuşmuşsun gözün aydın canım 😍
mehtap28 Tugcebasak güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim canimm ☺️ yazim hatasi yapsaydim bosuna ögretmen olmus olurdum 😂😂😂
Zeynep33 mehtap28 maşallah size , 😍 Allah bebeğinizi size bağişlasın inşallah eşinizle tez zamanda kavuşursunuz 😊
mehtap28 Zeynep33 cok tesekkür ederim canimm kizimiza kavustuk esime de cuma kavusuyoruz insallah ☺️🙏🏻 Darisi basiniza insallah ☺️
Pirayeee mehtap28 13 gün oldu doğum yapalı 🤗 doktorumdan bu kremden istiyim bende umarm işe yarar bende de😅
mehtap28 Bushra21 Allah razi olsun canimmm ☺️ İnsallah daha güzel hikayeleriniz olur saglikla kavusun insallah ☺️🙏🏻
BeyzZaA mehtap28 Rabbim size bağışlasın çok güzel anlatmışsınız çok duygulandım sağlıklı hayırlı ömürleriniz olsun inşallah hep mutlu olun 🥰
mehtap28 BeyzZaA nasil güzel dilekler yazmissin yaa canimmm 😍 Allah razi olsun darisi basina insallah canimm 🙏🏻
Mhtpbyrk mehtap28 O kadar güzel bir hikaye olmuş ki resmen hayranlıkla okudum☺️☺️ Allah analı babalı büyütsün inşallah 😍 umarım ben de senin kadar güçlü olurum isminden dolayı kendi hikayemi yazmışım gibi hissettim 😂😂
mehtap28 Mhtpbyrk insallah canimm Rabbim daha güzel hikaye yazmak nasip etsin senin daha güzel dogumun olsun insallah 🙏🏻 Ayrica ne güzel adasiz ☺️
Crocusss mehtap28 Ayyy ne güzel bir hikaye gözlerim dolu dolu okudum benimde kızım olacak inş. Ve bende normal istiyorum. Allahim inş dayanırım. Allah evladınizla bir ömür sağlık mutluluk içinde yaşamayı nasip etsin.
mehtap28 Crocusss biraz zorluyo ama dogumdan sonra iyi ki normal dogum olmus dedim inan kiii sende hep böyle düsün istersen belki bu sizi biraz daha normal dogumda kararli kilar ☺️
Bebeginehasret mehtap28 okurken ağladım saglicakla büyütün 5 aylık olduk bizde 5 senedir bekliyorum darısı bana ınsalah 😔