Ketenprensess Hayır kesinlikle kan uyuşmazlığı varsa 28. Haftada anneye yapılması gerek Allah korusun bebeğin sağlığı söz konusu..
kardelen25_ Hazall23 ilk gebeliğimde indirect coombs testi yapıldı negatif çıktı yine de iğne yapıldı. Doğumdan sonra yine yapıldı. İkinci gebeliğim yine aynı test yapıldı ve negatif çıktı. Ve yine ignem yapıldı. Doğumdan sonra da yapılacak. Bizde böyle ….
Rkye0 Hazall23 ben 5 haftalıkken yaptırdım doktorum ne olur ne olmaz dedi risk almak istemedik özele gidiyorum ilk hamileliğim
Hazalamasi Rkye0 çok teşekkürler bilgi için bende olacağım 3 hafta sonra korkuyordum nasıl olduğu hakkında çok canınız yandı mı?
Rkye0 Hazalamasi rica ederim normal iğne gibi kalçadan vuruluyor . Hasta olup acile gittiğinde yapılan iğneler gibi düşün
Baharr1 Hazall23 benim de imk hamileligimde aynisini dedi doktorum.Dogum oldu hemen kizimdan kan alindi.ben 0-ama kizim 0+hemen hastanede o gun igne oldum.simdi ikinci kez hamileyim haftaya igne olacagim bir de dogumdan sonra.
Beyyzaaaaaa MyLittleHeart @Hazall23 @Gulgnl @Yazmelegi_ çooook teşekkür ederimmm ballarım🌸❤️🩹🧸🤰🏽💕🌸🫠💖🫣🥲🤍🫶🏽