Hila Kızlar ben bi kac tane soru sordum ama cevap vereniniz hic olmadi. Buna lutfen yazarmisiniz. 20 haftalık ayda olan cinsiyet ogrenemiyen varmi aranizda bana soylemiyolar
ozgemree Hila devlet hastahaneleri söylemiyorlar bende bugün gittim birşey demedi 7sinde özelde randevum var 17 haftalık olduk söylerler diye umuyorum detaylı ultrason var hayırlısı diyelim 😍😍
Anneadayiii Hila bende hem devlete hem özele gidiyorum ama göstermediği için doktorum acıkça söylüyor devletteki de göstermiyor detaylıyı bekleyelim dedi 18deyiz bizde
Hila AygyulSina en son gittigimde alimlar cok alıyo o yuzden 6 inci aya kadar soylemiyoz bida sorma dedi. Benimde ilk gebeligim ogrenmek istiyom açıkcası
GozdeCemre Hila cinsiyet için özele git o zaman tek seferlik çünkü devletin çoğu söylemiyor genelde söyleyince ölüyorlar sanki ama benim yengeme de söylemediler en son ayrıntılı ultrosonda dediler artık
Pinarclk Hila dogumda söyleyrcekler galiba. Bir de bir daha sorma diye terslenmişler. Annesin sen. Merak etmen cok normal. Özele git bence bi kereliğine.
Hila GozdeCemre Ankara yenimahalle devlet hastanesi ama 1 aydir zekai tahir burak araştirma hastanesine gidiyorum ayrınti için oraya yonlendirdiler onu bekliyorum soylerseler diye
Sarelle Hila bende devlete gidiyorum o haftalarda bana da söylemediler 23 hafta gibi özele gidip öğrenmiştim hatta 27 haftalıkken tekrar devlete gittiğimde yine göremiyorum demişti :)
Gulhan2692 Hila canım bende devlet e gidiyorum ama 14.haftada söylemişti doktorum şuan 30 haftalık olduk hala her gittiğimde cinsiyeti erkek diyor😁 geçen biliyorum ki dedim ama böyle hiç heyecanlı olmuyo diyip güldü tamam dedim unutmuş gibi yaparım😊 sanırım doktorunuzdan kaynaklı başka bi doktora da gidip sorabilirsiniz
Hila Gulhan2692 arastrma hastanesinide oldugu icin surekli farkli doktor geliyo canm bana hatta bi kere sordugumda makinelerim bozuk diyip yollamsti çok aglamştim ilk gebeligim doktorlara nasol davranip konuscagimi bilkiyorum sanraam
GozdeCemre Hila orası ayrıntılıda söylemiyor canım ben ilk doğuma oraya gitmiştim ama oradakiler cinsiyet sorunca cin çarpmışa dönüyor inş derler ama hiç Sanmıyorum yengeme de tıp fakültesinde ayrıntılıda anca dediler bence sen en uygunundan bir özelde git öğren boşuna bekleme
Gulhan2692 Hila anladım canım olsun sağlık olsun belkide sürekli doktor değiştiği için söylememişlerdir. Aklına takılan herşeyi sor yinede. Memnun kalmazsan doktorunu değiştir, inşallah öğrenirsin en kısa zamanda çünkü insan çok merak ediyor 😊
Hila GozdeCemre Onu banada soylediler canim cok tersiliyolarms insallah iyi birine denk gelirim olmazsa bende ozele gitmeyi dusunuyorum canim ya cok tesekkur edrim