Leyla1993 Bb95 aslında sonunu gorseydin baslardan hiç heyecan gecirmene değmez diye anlardın.Her şey o kadar anı ve güzel gelisiyorki.tek yapman gereken oaniklryib bebegede gecirmemen.etrafinda sana yardımcı insanlar.gerisini bebek yapıyor zaten.birde ağrı esnasında bağırmamamk.dogru nefes almak.o sakinlrsdiriyor ağrıları doktorun dediğini dinlesen her şey daha güzel ve çabuk olucak.asil korkub paniklersen her şey kötü olucak.o yüzden sakın kalıb güzelce anı yakalaman lazım.cunki bebek kucağa alındığı an unutuluyor
Bb95 Leyla1993 evet neredeyse herkes bunu söylüyor umarım dediğiniz gibi ben de şu evhamlı panik halimi bi kenara bırakıp doğuma odaklanırım yoksa doğum da zor olcak benim için 😞
nniduaa Bb95 5 gün önce normal doğum yaptım eğer normal istiyorsanız sakinliği elden birakmamaniz lazım eğer sakın kalamazsınız süreç sizin için daha sıkıntılı olabilir onun haricinde yani her türlü ağrı sızı çekeceksiniz biri doğum öncesinde biri sonrasında ona odaklanmayın bence sadece rahat olmayı bakın
MadameNoire Meryemulutas bebe olmuş 8 aylık karnimda ne yapayım şimdi bi şekilde çıkacak yani Allahin izniyle😄🤣
iremd-1798 Bb95 bence hiç kendinizi de evladınızı da strese sokmayın. Ben 19 yaşında doğum yaptım. başımda k.v vardı ama hiç teselli etmedi kendim başardım ve o kadar rahattı ki hissetmedim desem yeri sadece suni sancı hızlı verildi o etkiledi ama hiç yatmadım hep gezdim onunda dayanılmayacak etkisi olmadı. Başardım ve doğumdan sonra 20 dakika da ayağa kalkıp makyaj yaptım giyindim hazırlandım. Kendinizi strese sokarsanız daha çok zor geçiyor gibi hissedersiniz. Ben giderken doğuma yasin okudum gittim. Bol bol dua ettim ♥️ her şey çok güzel olacak bunu düşünerek gidin 🥰
Bb95 iremd-1798 ay maşallah ya size inşallah bende öyle olurum böyle şeyler okudukça içime su serpiliyor 😇 benimde ilk doğum olcağı için sancıların şiddetini insan merak ediyor acaba üstesinden gelir miyim diye biraz da çevreninde etkisi var kuzenlerimde normal doğum yapamadım sezeryana alın diye bağırdım diyenler olunca
iremd-1798 Bb95 herkesin acı eşiği farklı benim ufacık bir yerime bir şey olsun ortalık yıkılır canım çok tatlıdır mesela ben doğumu zor yaparım diyordum ama öyle olmadı gayet güzel ve kolay geçti. Suni ağrı kendi ağrından daha zor olur dediler benim ağrım yoktu suni sancı ile doğum yaptım asla dayanılmayacak gibi bir ağrı değil Rabbim sabır veriyor bağırmak yerine sürekli hareket ederseniz eğilir kalkarsanız bu sürede sürekli dua ederseniz Rabbim kolaylık veriyor. Ben asla yatmadım en son ayakta doğum yapacaktım siz düşünün son anda yattım. O yüzden bu şekilde hareket edebilirsiniz bağırmak size ve bebeğe zarar verir derin derin nefes alıp hareket edin ve dua edin ♥️ içiniz de rahat olsun kimseye kulak asmayın derim 🥰
Boncukk123 Bb95 hayır canım ben Sakarya da yaşıyorum ama hastanelerin yüzyüze ve online gebe okulları oluyor 🌸
Boncukk123 Bb95 ordan takip edebilirsin canım bilinmezlik korkutuyor bizi aslında ne yaşayacağımızı bilsek ve nasıl karşılayacağımızı bilsek o kasılmaları daha rahat edeceğiz hepımıze sağlıklı kolay doğumlar nasib etsin Rabbim🤲🏻🌸
sedefyrs1101 Bb95 Herşey kendiliğinden gelişiyor zaten yani bu çocuk öyle de böyle de çıkıcak dedim kendime ve hep şöyle teselli ettim Sedef sakin ol 1 saat sonra bebeğin kucağında olucak ve herşey bitmiş olucak dedim dualar ettim ve öyle de oldu 😇
HayaLim_Panbik Bb95 bir nebzede olsa sizi ferahlatabildiysem ne guzel💐 inanin bunlari yasayipda göreceksiniz. Ben ilk cocugumda nisan geldinde hastaneye gittik. Orda nts ye bagliyken, birde ufakdan sancilar baslamisdi birde o halde tel elimde selfie cekiordum😂😂😂
Bb95 HayaLim_Panbik evet gerçekten içimi rahatlattınız maşallah sizede bende böyle pozitif olurum inşallah 😇
Bb95 iremd-1798 çok Teşekkür ederim böyle okuyunca gerçekten cesaretleniyorum umarım güzel geçerde bende böyle anlatırım 😇🙏
iremd-1798 Bb95 benim hiç şüphem yok güzel geçecek içinizi rahatlatın yeter. Rahat kafa her zaman önemli ♥️✨ güzel haberlerinizi bekliyorum 🥰 umarım ikinci doğumumda da ilk doğumum kadar kolay olur bende onun için dua ediyorum 😅🥰
Bb95 iremd-1798 valla sancı girip çıkıyor ara ara doğum yakın gibi benimde çok teşekkür ederim 🥰 umarım sizinde kolay geçer bende inşallah güzel haber vericem 🌸
iremd-1798 Bb95 sabırsızlıkla bekliyorumm güzel haberlerinizi🥰 Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin ♥️