Zhra42 Aslında adet oldum ben ama birkaç gündür başım dönüyor midem bulanıyor sabah da olmaya başladı anlam veremedim 3 gebelik geçirdim hepsinde öyle oluyordum değişik adet olmasam var derim ama oldum
merylii_ Zhra42 canım nadiren de olsa adet görerek hamile kalan insanlar var bi kan vermekten zarar gelmez
_Mother_ Zhra42 merhaba kaç gün sürdü adetiniz bendnimde kanamam oldu adet oldum sandım 1.5 gün kanama yarım gün kadarda lekelenme oldu test yaptım şüphe üzerine pozitif çıktı
Zhra42 merylii_ ben adetliyken de böyle oluyordum test yaptım çıkmadı olmazsa kan verecem belki değerlerim de düşük olabilir
Sermindrgt Kızlar acaba hamile miyimdir yumurtlama döneminde ilişkiye girdik be adetime 10 gün var ama test için erken mi acaba?
yeni-annelik Sermindrgt ben adet olmadan 3 4 gün önce gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı adet olmam gereken gün kan testi vermiştim beta yüksek çıkmıştı öyle öğrenmiştim adetinize yakın yapabilirsiniz bence
Zhra42 merylii_ bugün olmadı da yarın gidecem hala aynıyım değişen birşey yok hayırlısı olsun inşallah. Sabah da 1 defa akıntı ile birlikte hafif kan vardı şaşırdım da adetim yeni bitti çünkü
Zhra42 _Mother_ Ben öyle oldu diye test yaptım çıkmadı sonra iyi hissetmeyince bidaha yaptım yine yok sol kasığımda hafif ağrı oluyor 2 gündür 🤷♀️