Canan-06 Gamzeeeg benim kızımda 6 haftalıkken kürtaj demişlerdi boş kese dediler yok dedim istemiyorum 1 hafta sonra duydum 7 haftalıkken şimdi kızım 4 yaşında acele etmeyin bekleyin
cglcetin0 Gamzeeeg daha erken değil mi? benimde 6+0 bugün kalp atışı göremedi alttan bakabilirim dedi ben istemedim 10 gün sonra gideceğiz tekrar
Adenmom_ 6+3 de kese gördük 7. Haftanın sonunda kalp atışını duyduk bence beklemelisiniz tabi kanama yoksa
Gamzeeeg Adenmom_ kanamam hiç olmadı ama doktor çok net konuştu anlamadım bende kesede bebek var kalp atışı yok dedi
Esracmm Ay hayir lütfen izin vermeyin , ben 8. Haftamda duydum biliyorum belki geç diyeceksiniz ama yapmayinnn🥺🥺🥺 bana da kürtaj demişti başka başka hastanelere gittim asla tek bir yerde kalmayın, haftanın nasıl geçtiğini anlamazsınız 🥺
Ars2223 Benim 6 da kalp atışı duyuldu ama herkesin aynı olacak diye birşey yok 8 haftada duyan çok kişi duydum kesinlikle beklehemen kürtaj demesi çok garip 6. Haftada
Aleynacengiz Gamzeeeg evet kese vardı hatta benim içerde kanamam vardı düşük tehlikeme rağmen doktor kürtaj demedi 10 gün sonra gel bakalım tekrar demişti
perihankrkya Bende 6+2 yim cnm kese var bebek yok 2hafta sonra gideceğim o zamana kadar bebek ve kalp atisini duyucağız dedi bana doktorum korkulacak bisey yok dedi yerlesiyormus ama burda okuduklarimin hep kese ve bebek var bende korkuyorum benm gibi olan varmiydi acaba snradan bebek ve kalp atisini duydunuz mu🥺
Zeyyno_ Gamzeeeg Daha çok erken böyle bı karar için doktor sadece kalp atışı duyulmadığı icinmi kürtaj dedi yoksa fark ettiği başka bişey de mi vardı
Zeyyno_ Gamzeeeg Saçma bnce genelde bazılarında geç döllenme olabiliyor ve bı hafta sonrasına yine erteleyip tekrar kontrole çağırıyorlar sen içini ferah tut umarım duyarsınız kalp atışınıda 🙏
PinkPanter204 Aleynacengiz 7. haftanda bebek kesede göründümü acaba benim görünmedi doktor kese sanki küçülmüş etrafında da kanama var dedi 1 hafta daha bekleyelim ama benim umudum yok dedi 😞