Safie2020 Elisaaikraaa hep kendisi mi oluyor sürekli ona mı gidiyorsunuz bebisi size gösteriyor mi resim video çektiriyor mi acaba 🙈
Melodm Elisaaikraaa bende yarın için randevu aldım ama muayene ücretine 690 tl denildi , doktordan doktora mı değişiyor acaba fiyatı ? Bilginiz varmı ?
Zeyneppx Safie2020 ben a life de ki hocayı kastettim siz devlettekini diyorsunuz galiba Bilkent’i onu bilemiyorum
Kayraninannesiii Elisaaikraaa merhaba şehir hastanesinde özel oluyo mu bnde yeni hamileyim oraya gitmeyi düşünüyorum
Kayraninannesiii Elisaaikraaa özel takipliyim yazmissiniz ya onun icin sordum..bazi devlet hastanelerinde özel bolumleri oluyo ya
Feyy smyyeray Cem Somer Atabekoğlu / NeXT Level bize uygulama indirip cihazdaki renkli siyah beyaz foto hatta video atmıştı çok iyi bir doktordur
Kevo00 gulfzlt merhaba evet doğum paketi olarak biz iki ay önce aldık 45 bin tl hastaneden güncel fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz
Huhhu gulfzlt gülenay gençosmanoğlu benim doktorum perinatolog 45bin e aldık ama diğer doktorların fiyatı daha uygundu
aisemhmt34 Elisaaikraaa merhaba etliknsehir hastensinde memnun kaldığınız doktor var mı yani ben de oraya yeni başladım her gttgimjzde farklı doktor mu oluuir aynı doktora alsak ta
Elisaaikraaa aisemhmt34 Tuğba Ağbal doktorumun ismi o oluyo muayeneyide o yapıyo ben de bi arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim gerçekten çok tatlı bi doktor.