smyyeray 2 tane Özel hastaneye gittim, 23.haftama girdim hâlâ bana renkli fotoğrafta vermediler renkli ultrasondan da göstermediler sizde nasıl acaba? 🤷♀️ hangisinde renkli şekilde görebilirim daha bebeğimi göremedim bile🥺
Feyy smyyeray Cem Somer Atabekoğlu / NeXT Level bize uygulama indirip cihazdaki renkli siyah beyaz foto hatta video atmıştı çok iyi bir doktordur
Melodm Elisaaikraaa bende yarın için randevu aldım ama muayene ücretine 690 tl denildi , doktordan doktora mı değişiyor acaba fiyatı ? Bilginiz varmı ?
Elisaaikraaa Ya_Sa Aralıkda doğum paketi 19 bin di şuan ne kadar oldu bilmiyorum ama muayene ücreti 540 tl
Elisaaikraaa Zeyneppx Canım bilkentte değilim artık etlik sehir hastanesi takipliyim hemde özel takipliyim😊
Kayraninannesiii Elisaaikraaa merhaba şehir hastanesinde özel oluyo mu bnde yeni hamileyim oraya gitmeyi düşünüyorum
aisemhmt34 Elisaaikraaa merhaba etliknsehir hastensinde memnun kaldığınız doktor var mı yani ben de oraya yeni başladım her gttgimjzde farklı doktor mu oluuir aynı doktora alsak ta
Bebemiz Elisaaikraaa etlil şehir hastanesinde özel takipli nasıl oluyor acaba doktorunuz kim. Ben mesela özel muayene olup etlik şehirde doğum yapmak istiyorum öyle mümkün mü