Esra_av12 Hatice4200 yok ilk doğum sezeryandi suyum azalmıştı bebekde kordon dolanmasi vardı suni sanciyla normal doğum denedik ama gelmedi bebek kordon dolanmasi yüzünden denildi acil sezeryana alinmistim
Esra_av12 Tugbasuu 3 tüp kan aldılar idrar tahlili alındı ve EKG çekildi hamile olmaynalr bir de film çektiriyor ama radyasyondan dolayı hamileler çekmiyor sonra anestezi doktoruyla görüşüyorsnz onay verince bir sıkıntı kalmıyor
Esra_av12 Tugbasuu yok ilk doğumum özel hastanede oldu bu testler doğum ücretine tabiydi ikinci olcak bu doğum devlet hastanesinde Perşembe günü inşallah
Polatalemdar Sumaed herşeyi normalse niye acele ettiriyor ki anlamadım benim bebeğim seker yüzünden 3.5 hafta önde onda bile erken diyor 😶benim doktorda baya bı rahat
Sumaed Polatalemdar bende anlamadım ama dün sordum anestezi doktoruna normal dosyan hazır olsun bu saatten sonra her an her şey olabilir diyor
Blackkcat Sumaed bence normal haftaya gel demiş gün vermek için benide bu hafta çağırdı gün vermek için 36oldum bende,38 de verir diye tahmin ediyorum,2hafta öncesinde veriyor benim dr genelde o arada nst,anestezi muayeneleri falanda oluyor
Sumaed Blackkcat bende bi şaşırdım meğersem genel olarak böyle yapıyorlarmış herkese bakalım ben bebeğim 39 da alınsın istiyorum ama sanırım o kadar beklemiyorlar 😞