Sumaed 35+1 günlük hamileyim kızlar bugün kontrole gittim doktor ekg kan anestezi görüşmesini yap haftaya sonuçları görüp gün vereceğim dedi ama bana çok erken geldi sizce de öyle değilmi
Polatalemdar Sumaed bende merak ediyorum doktoruma sordum 35+2 yım.bende daha erken dedi ameliyat tarihî için
Esra_av12 Sumaed az önce hastaneden geldim canım bende Perşembe günü sezeryana alinacagim bugün görüştüm Perşembe kan idrar EKG çekildi 38+3 şu an
Dilan_55 Sumaed hiç görüşmedim pazartesi doktorumla sezeryana karar verdik perşembe sabahtan yatisim yapıldı oglende ameliyata girdim çıktım hiç bi sorun da yaşamadım
Sumaed Esra_av12 sizin artık zamanı gelmiş normal zaman da yapılmış bence ama bizim ki çok erken geldi ya şaşırdım bende anlamadım
Hatice4200 Esra_av12 merhaba daha yeniyim hamileyim merak ettiğimden soruyorum açılma vs olmadığı için mi sezeryan mı yoksa. Neyden
Tugbasuu Esra_av12 tam olarak hangi tetkikler yapıldı ben de salı günü (05.03.3024) te geldiğinde kan Nst falan baktıralım dosyanı hazırlayalım dedi 14 Mart’ta doğumum. Kaç tüp kan alındı neler yapıldı
Sumaed Yesil-yesil vala bende anlamadım 34 de nstye başladı şimdiden daha ekg kan istedi neredeyse 20-25 gün var doğuma
Polatalemdar Sumaed herşeyi normalse niye acele ettiriyor ki anlamadım benim bebeğim seker yüzünden 3.5 hafta önde onda bile erken diyor 😶benim doktorda baya bı rahat
Esra_av12 Sumaed vardır bir bildigi doktorların büyük ihtimalle sezeryan olucaksnz anestezi alacağınıza göre ben devlet hastanesinde olucam bu sefer sezeryani ikinci doğumum ama eğer özel de yapacaksanız 37 den sonra alıyorlar bebeği ben 39 oluyorm doğuma kadr
cihandurumerve Esra_av12 devlette yapacaksınız sanırım ikinci sezaryeni? Günü hangi haftada verdiler size ?
Sumaed Esra_av12 evet benimde 2. Sezeryan olacak bende 39 olsun istiyorum ama doktor sanki daha erken alacak gibi geldi bana da
Esra_av12 Hatice4200 yok ilk doğum sezeryandi suyum azalmıştı bebekde kordon dolanmasi vardı suni sanciyla normal doğum denedik ama gelmedi bebek kordon dolanmasi yüzünden denildi acil sezeryana alinmistim
Esra_av12 Tugbasuu 3 tüp kan aldılar idrar tahlili alındı ve EKG çekildi hamile olmaynalr bir de film çektiriyor ama radyasyondan dolayı hamileler çekmiyor sonra anestezi doktoruyla görüşüyorsnz onay verince bir sıkıntı kalmıyor
Tugbasuu Esra_av12 bir de özel bastaneye mi gidiyorsunuz? Bu dosya oluşturmak için gereken tetkiklerin doğum ücreti paketine dahil olduğunu söyledi yani ücret ödemeyeceğim bu testler için diye anladım
Esra_av12 Tugbasuu yok ilk doğumum özel hastanede oldu bu testler doğum ücretine tabiydi ikinci olcak bu doğum devlet hastanesinde Perşembe günü inşallah