asetonluoje sezz_ ilk oğlumda 18 kilo aldım daha 10. Günde 12 kilo gitmişti bile. Şimdi 13 haftalık hamileyim 1 kilo aldım 🐣
Dadymom1 sezz_ 37+4 , 8-9 kg arası değişiyor. Aslında 10-11 olmuştu bir ara ama son 2 haftadır kilo veriyorum istemsiz şekilde.
Ebrarabla_06 sezz_ ilk Kızımda 61 le başladim 67 yle doğum yaptım doğumdan dört gün sonra da 59 dum şimdi de yine 61le hamile kaldım 20+3 oldum şimdi 58 kiloyum
Spgrr Kdjhjhhj haha o çok iyiymiş bende haftalık 1 kilo alıyorum bazi haftalar almıyorum sizinde öyle olur bazı haftalar çok alıp bazı haftalar hiç almazsınız
Aynur_41 50 kilo ile hamile kaldım 7 kılo aldım 32. Haftaya giriş yapıyorum muhtemel 60 61 kg doğum olur diye dusunuyorum önceki gebelikte 64 doğum yaptım bu kez tedbirli çok yememeye gayet ediyorum
Spgrr Atalayss bende karnım çok büyük aslında başka diğer yerlerim yok 11 kilo nereye gitti anlamıyorum
Duyguudaa sezz_ 19.hafta 5 kilo aldım ama çok ödemli hissediyorum karnım dışında kalça vs bir kilom yok bilmiyorum takıntım oldu kilo