Son 10 gün kızlar 2 gün sonra 39 haftalık oluyorum beyefendi gelesi yok sanırım cumartesi doktor kontrol vardı 3 kilo 150 gram olmuş herşey hazır beyefendi bekliyorum nts sancılarım 20-25 arası çıktı dün beş ağrısı ağrılarım vardı ama nişan su vs felan birşey yok normal doğum istiyorum şimdi kalkıp ev süpiriyim toz alıyım bakalım 😂 siz şafak kaç merdiven inip çıkma cinsel ilişki ananas hurma yapıyorum dün 10 bin adım yürüyüş yapmışım
Son 10 gün 😍
Şafak bugünü saymazsam son 2 🙈 çarşamba sabah sezaryen doğumum var 38+5 de heyecanlıyım stresliyim kaygılıyım ama en önemlisi kavuşacağımız için çok mutluyum iyisiyle kötüsüyle 9 aylık sürecin artık sonuna geldim ve hala inanamıyorum 2 gün sonra anne olacağıma 🙈 sizde inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz evladınıza hayırlı doğumlar dilerim size de
Zeyna01 ay bende tam 39 um bugün yarın çatı muaynem var nst de hiç sancı çıkmıyor keyfi yerinde oğluşumun sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz 💙🥲
Bizim de son 6 🥹 son 1 aydır erken uyanıyorum heyecandan desem o da değil anlamadım uykulu yorgun bir şekilde geziyorum herkes son son uyu diyor daha da çıldırıyorum 😂
Aynıyız seninle galiba benim de bugün tam 38+4 🙈 sabırsızlık yerini çok değişik bi heyecana bıraktı duygusal bi topum şu an 😂