mom02636 Zulall Çamlıca Erdem Adalet hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden ama doğumumu devlette yapıcam ilk bebeğimde de kontrollere özele gidip Doğumdan 1,5 ay kadar önce devlete gidip doğumumu devlette yapmıştım
Zulall mom02636 adalet hanımı bende duydum ama Çamlıca hastanesi olarak hep kötü yorumlar duydum ya ne güzel siz memnun kalmışsınız
mom02636 Zulall sağolsun çok ilgili bi doktor herseyi ayrıntılı konuşuyor çok güler yüzlü ben çok sevdim kendisini Doğumu özelde düşünseydim kesinlikle adalet hanıma yaptırırdım 😊
Aslhan Zulall ben ilk adalet hanima gittim ama ultrason aletleri eski oyuzden çamlıca medipol hast. Hüsniye sedef hanima gidiyorum çok memnunum detayli bakip bilgi veriyor
Zulall Aslhan bende artık Çamlıca medipol de kadriyle hanıma gidiyorum sizin adınıza çok sevindim ben de iyi bi doktor bulduğum için çok mutluyum çok şükür 😍
Zulall Ebrgzl her yerde öyle özellerde ücret ödedikten sonra 10 gün süre muane ücretsiz ben bugün medipol Çamlıca'ya gittim çok şükür memnun kaldım inşallah bi aksilik olmazsa orda devam edeceğim 😍
Esilaminel Zulall Kurtköy emsey hastanesi doktorum Canan Yılmaz Torun hanim cok iyi bir doktor tavsiye ederim...
Sedef-345 Zulall Ataşehir Acıbadem hastanesi Habibe seyisoğluna gidiyorum. Çok ilgili bir Dr öneririm.
SemaEfeEymen Kurtköy Ada Tıp Hastanesi Saynur Yılmaz doktorum çok memnunum gece Doğuma da geliyor tel no verdi hastane de normal Doğum 2.850 Sezeryan 3.000 TL yeni yıl fiyatıymış bunlar
Ebrgzl Zulallher git Zulall muayene için 160 veriyoruz , kontrole çağrırsa ödeme yapmıyoruz , 3 haftada bi gidiyoruz , fakat ikili test yaptıracağım bu hafta onun ücreti 470 tl dediler sanırım test ücretleri biraz pahalı oluyor