Zulall Merhabalar Anadolu yakasında gittiğiniz bayan kadın Doğum doktoru var mı memnun musunuz kimler nereye gidiyor ? Yardımcı olurmusunuz 🙏
Nesibeee Zulall ben yüzyıl hastenesine gidiyorum hale hanım var esra Günay çöl iyi doktorlar kendi doktorumda. Öyel farıma bilğiner hastane olarakta memnunum açıkcası
Nnazli1996 Zulall central hospital başak sel gidiyorum cok memnunum ilgisinden bilgiisnden muayne ucreti 130 tl gece saat kaç olursa olsun msjlara cevp veryo bu yönü cok hoşuma gdiyo tavsiye ederim
Ebrgzl Zulallher git Zulall muayene için 160 veriyoruz , kontrole çağrırsa ödeme yapmıyoruz , 3 haftada bi gidiyoruz , fakat ikili test yaptıracağım bu hafta onun ücreti 470 tl dediler sanırım test ücretleri biraz pahalı oluyor
Nezaketyildiz Bende Koşuyolu medipol doktorum Selda hanım ❤️❤️❤️ Haftaya kontrolüm var 18 haftalık olduk
mdn9o Evet 160 lira muayene ücreti. Çamlıca Medipol yeni açıldı. Oranın 50 lira. Yeni açıldığı için. Oraya da bakabilirsiniz
Zulall reinamm ocak 22 de randevu almıştım kadriye hanıma ama az önce randevu aldım bugün gideceğim çünkü diğer doktorun verdiği ilaçlardan şüpheliyim içimi rahatlatmam lazım
2kizannesi- Zulall Bölge Hastanesinde Mustafa bey vardı yengem oraya gidiyordu ücreti 130 lira falanmış. Memnundu baya abi amca gibi yaklaşıyordu. Bende Yüzyıla gidicem Fatma hanıma
Deletedmom0333 Zulall safa hastanesi semra çapar muayene ücreti 85 tl ilgili ve guler yuzlu bu bayan suan için memnunum
zynpnil Merhaba canım ben Pendik medikal park Şeyma hanıma gidiyorum. İlk hamileliğimde de aynı doktora girmiştim direk onu tercih ettim
Zulall reinamm ayyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlatınız valla 14+4 düm belki cinsiyette söyler 😍 Cok saolun 🙄😘