aslhnkrts9 Halimeo rahatsız olduysanız alabilirsiniz benim doktorum bunlar daha iyi günlerin diyor en hareketli olduğu haftalar önümüzdeki bi iki haftaymış kızlar 😂gittikçe hareketleri can yakıcak yeri daralacak diyor
Esra_Omer_21 Halimeo bugün benm için çok zor bi gündü sürekli sancım vardı 29 haftalığım hayırlısı ile vaktinde kucağımıza alalım
MerveDelikanli Halimeo erkekmi bebeginiz genelde erkek bebekler aşagıya vururmuş kızlar mide tarafına
hayalim35 Halimeo 31+5 her hareketi acıtıyor ben sırt ağrısından yerimde duramıyorum otursam uzansam ayakta dursam aynı ölüyorum ağrıdan çare bulan var mı ya
hayalim35 Halimeo büyüdü bn burdayım diyor 😁 bnm sol tarafım sırtım çok ağrı var hani böyle hep yatarsın ya sırtın ağrır öyle bi ağrı ama uyandığımdan beri ayaktaydım oturmadım bile
Slc Halimeo canm 35 ten sona ağrın çok olsa bile ağri kesici ben tavsiye etmm arkadsim hiç ağrım yok diyordu yürüyüşe git ddim norml doğum istiyor meğerse ağrı kesici kullnmis ağrıları duymamış hiç birden patladı suyu 🙃norml doğum istersen tabiki
Halimeo Slc ben sezeryanliyim her iki doğumum sezeryan oldum bu dogumumda da sezeryan olacam ya ilk gebeliğim sancım hafif vardı doktora gitiim hemen sezeyana alındım bu yüzden korkuyorum randevu da çıkmıyor
Slc Halimeo o zaman Cook çok dikkat etmelisn canm daha iyi bilirsin zaten artık acemi değilsn direk acile git Allah’ım yardımcın olsun 🥰