Halimeo Kizlar bebeğin hareketleri gün gittikçe daha hareketli daha sidetli oluyor ve canım aciyo sancı giriyor sanki adet olacak gibi sizde durum nasıl şimdi göbek atlı kısmına tekme atıyor çok canım acıyor kemik kırılacak gibi
aslhnkrts9 Halimeo bi haftadır yaşıyorum aynısını tekmeleri artık çok altta hissediyorum ve ciddi can yanığı yeri daralıyor ve büyüyorlar ☺️hatta az önce kaburgalarım acıyo diye ağladım 😂
buketpoyraz Halimeo maalesef aynısıyız 😵💫 hatta asagıya bazen ittiriyor ve vajinada bile acı hissediyorum
Ysmntnhn Halimeo bende 30 haftaya girdim benim de ayni sıkıntılarım var valla bazen o kadar asagida ki korkutuyor ve tekmelerinden ziyade dönüşleri var ya onlar canımı yakiyor
Esra_Omer_21 Halimeo bugün benm için çok zor bi gündü sürekli sancım vardı 29 haftalığım hayırlısı ile vaktinde kucağımıza alalım
tuba_isenc55 31 haftayım ayni şeyi yaşiyorum bazen o kadar sert vuruyorki doğum sancisimi diye korkuyorum 🥺🐣
Halimeo tuba_isenc55 şuan çok acıyor ve hafif sancı var çok korkuyorum suana kadar böyle olmamıştı gün gidikce daha çok sidetli tekmeler atıyor
aslhnkrts9 Halimeo ben böyle zamanlarda ilk ılık duş alıyorum geçmezse parol içiyorum ama ilaç içtiğim çok nadir oluyor
Slc Halimeo canm 35 ten sona ağrın çok olsa bile ağri kesici ben tavsiye etmm arkadsim hiç ağrım yok diyordu yürüyüşe git ddim norml doğum istiyor meğerse ağrı kesici kullnmis ağrıları duymamış hiç birden patladı suyu 🙃norml doğum istersen tabiki
MerveDelikanli Haftadayım bebegin ayakları aşagı bakıyorsa vurabilir normalmiş kontrolede gittim normal dedi :)
Halimeo MerveDelikanli benim gebelik süresince doğum yapana kadar bebek ters duruyor o zmn ayakları aşağıda bu kadar acı veriyor sezeryan olacam
MerveDelikanli Halimeo erkekmi bebeginiz genelde erkek bebekler aşagıya vururmuş kızlar mide tarafına
Halimeo aslhnkrts9 bu sabah aldim duş bende çok kullanmıyorum sadece açıyor diye almak istedim o kadar düşkün değilim ağrı kesiciye kullanmasam da olur
pupipup 30+4’teyim. Alt karnimi resmen ittiriyor. Bazen aniden tekmeliyor. Ne oldugumu sasiriyorum. Beklemedigim anda ani hareketler yapiyor.
aslhnkrts9 Halimeo rahatsız olduysanız alabilirsiniz benim doktorum bunlar daha iyi günlerin diyor en hareketli olduğu haftalar önümüzdeki bi iki haftaymış kızlar 😂gittikçe hareketleri can yakıcak yeri daralacak diyor