Adetim de sancılı olur normal de adet olacakmış gibi sancı çektim inanılmaz aniden olacak gibi anlık sancı girip geçiyordu
İlk Belirtileriniz Nelerdi?
Hilal-567 her zaman yapabilirsiniz ama bence bi on gün bekleyin on günlük gecikmeler her zaman normal oluyor çünkü ve hiç belirtiniz olmayabilir belirtiler 2 aylık olunca başlıyor genelde anlamazsınız bile belkide ve olmuyor diye endişelenmeyin kafanız rahat olarak ilişki yaşayın eşinizle bebek için yaşamayın o ilişkiyi bizim 4. denemede olmuştu öyle kolay bişi değil ne yazık ki
Hilal-567 ben adetim 2 gün geçince yaptım beta 96ydı. Ama bence 1 hafta geciksin benim geç döllenme olmuş sonra kese görünmeyince çok üzüldüm sonradan göründü. Bende aşırı yorgunluk ve kasık ağrısı olmuştu
Hilal-567 Şuan 13 haftalığım ben😊 Günüm bile geçmemişti bana ben kesin hamileyim bende bişey var dedirten şey sadece uykuydu 😍
Hilal-567 adet olacakmışom gibi şiddetli gögüs hassasiyeti ve kasıklarda kasılma sancı batma gibi birşey. Tüm belirtilerim adet olacakmışom gibiydi. Adetimin ilk günü test yaptım. Poztif sonuç aldım bugğn doktora gidiyorum. Kan testinr göre 3 haftalık bir bebişe sahibim. :) Allah isteyen herkesr nasip etsin. Benimde çom dor bir süreçdi. 9 ay denedim. Son ümidimde Allah dualarımı kabul etti.
Hilal-567 gece idrara çıkma normalde , iki kere sıkışarak adete 4-5 gün kala kalkmaya başladım dedim hamileyim . Folik asitte de mümkünse metil folat yani aktif folat formunu kullanın , diğerleri yapay kalıyor ve aktife bazı bunyeler ceviremediginicin hem folik asit düşüklüğü oluşuyor hemde ben çok inanmıyordum ama geçen bir insta da kadın dogumcu bunu doğruladi otizme neden olduğunu metil folat formunu kullanın diye vurguluyorlar . Sağlık ocaklarının yazdığı olmuyor malesef .
Hilal-567 karnıma kramp girmeye başlamıştı, adet olur gibi ve biraz uyku hali gelmişti, baş dönmeleri de ani hareketlerimde oluyordu. 5. hafta kan testimden öğrendim.
Hilal-567 ben dönğümün tam 30. Günü kaset test yaptım çıkmamıştı 34. Gün kan verdim ve o şekilde öğrenmiştim çok bir belirti olduğunu hatırlamıyorum adetim düzensiz olduğu için test yaparken felan bi ümit diye yapmıştım birde diğer aylardan tek bi farkı 3 gün felan üst üste kasıklarım karnım adet olucakmışım gibi ağrıdı ama olamadım bi türlü normalde herkezin vücudu farklıdır bende ya ağrır hemen olurdum yada olduktan sonra ağrı başlardı 3 gün ağrı olunca bi Ümit dedim kan veriyim ve o şekilde öğrendim
Hilal-567 sık idrara çıkma bence acele edilmemeli ilk testlerde doğru sonuç vermeyebilir bende öyle olmuştu
Hilal-567 ben adetimden 4 gün önce başım dondüğü ve mide bulantım başladığında testimi yaptırtım pozitif çıktı
Hilal-567
benim tek belirtim adet gecikmesi ve karnımda gaz olmasıydı sürekli şişkinliğim vardı öylesine yaptım çünkü bebekte beklemiyorduk şuan 14 haftalığız
Hilal-567 adetim 2 gün gecikince normal test yapmıştım cıkmıstı bir kaç gün bekle bence garanti olsun. Sadece bulantım vardı
Hilal-567 reglim 4gün geciktikten sonra test yaptım. Benim planlıydı ama önceden bebek istediğimi muayene olmaya gidince söyledim 3ay kullandım ilk denemede benimde olmadı. Diğer ay oldu. Folik asit döllenme için de faydalıymış sanırım.
Hilal-567 ben beklenen adetim 3 gün gecikince yaptım aslında 2-3 gün önce veya sonra olurdu normalde biraz daha beklerdim belki ama değişik şeyler hissedince içimden bi ses test yapmam gerektiğini söyledi.. ilk olarak sanırım çok fazla akıntım oldunsanki yumurtlama dönrmindeymişim gibi. Afedersiniz iç çamaşırım ıslanıyodu çiş yapmışım gibi.. çok fazla uyukluyodum. Beslenmem değişmediği halde kabızlık olmuştu. Ve çok fazla gaz oluyodu 😬 bunlar dışında adet olcakmışım gibi kasık ağrısı, göğüs ağrısı şişliği vs