sedefyrs1101 _ruyaninannesi_ Birinin ağlamasına ötekinin de uyandığını düşün 🤣 Ben 10 da yatırsam bütün gece içimden geçerler 😀 Düzelicez İnşallah be delirmeme ramak kaldı ama napim canları sağolsun 🥰
Pofidik123_ _ruyaninannesi_ bende iki haftadır böyle net hissetmeye başladım çok güzel bi hiç rabbim herkese nasip etsin
Kubhar-21 Ya biz bir taneyi zor uyutuyoruz komşumun ikizleri var akşam saat 9da bir yatıyorlar sabah saat 8e kadar ve hiçbir gece uyanmiyorlar 20 aylıklar daha bunun sırrı nedir ya olabilir mi böyle birşey sizinkilerde deliksiz uyuyor mu 😂😂
_ruyaninannesi_ Kubhar-21 çocuklara bişey öğretecek sek kararlı olman lazım tabi çocuktan çocuğa fark var o yüzden çocuğunu en iyi sen bilirsin
Kubhar-21 _ruyaninannesi_ Bebeğe gece kalkmamayi nasıl ogreticez diş çıkarma ağrısı oluyor büyüme atağı oluyor illa uyanıyor benim demek istediğim bir bebek gece deliksiz koca insan gibi uyur mu biz bile bazen uyanıyoruz uyuyamıyoruz kararlılık okeyde illaki her gece olmasada ara ara geceleri uyanmalari olur şaşırdığım konu bu tekrar oku yazdığımı 😂😊
_ruyaninannesi_ Kubhar-21 dedim ya kuzum kalkıyor lar ihtiyaç larini giderip uyuyorlar tekrar bence bu çocuklar la alakalı bazen hiç uyanmiyorlar benimkiler korkuyorum gidip bakıyorum maşallah uyuyor lar küçüklerse sürekli uyanmalari normal 5yasinda oğlum full yatıyor 3girecek diğer oğlum kalkıyor bazen 😂