85656 bettyyyy öncelikle geçmiş olsun bebiğinizde analı babalı büyüsün inşallah hangi doktora yaptınız hemşireler nasıldı odaları nasıldı
Selensse bettyyyy geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) hastanede küvez durumu nedir doğum ücreti nedir biraz bilgi verir misiniz memnun kaldınız mı
bettyyyy 85656 doktorum mustafa bey. Hemşireler gayet ilgili, odalar tek kişilik ikiser yatak iki kanepe vardı. Ben gayet memnun kaldım. Gayet güzel ilgilendi herkes
bettyyyy Selensse küvezlik bi durumumuz olmadı. Ama küvez var. Sezeryan 14 bine yakın bi ücret ödedik normal doğum daha uygun.
bettyyyy Sebla55 mustafa bey benim doktorum. Ben doktorum dan da gayet memnunum hastaneden de memnun kaldım
Selensse bettyyyy acaba ebeler ilgili mi bide bi soru daha sormak istiyorum saçma olabilir ama doktor erkek ya hani senin açıklığına falan doktor mu bakıyor yoksa ebeler mi bakıyor doktor muayene ediyordur illa ama bilgi verir misin acaba
Selensse EdaninBebegi bir tanıdığım dediki eğer gece geç saatlerde olursa anestezi uzmanı olmayabilir dedi o hastane için
85656 Selensse çatı muayenesini eğer muayene sırasında yapılırsa yani mesela 38 de gittiniz diyelim hadi bi çatı muayanesi yapalım derse doktorunuz yapıyor, ama doğum zamanı ebeler bakıyor çatıya sonra doğum başlayınca doğuma doktorunuz geliyor
mrsckmkc bettyyyy yıldırım bey normal doğum da yaptırıyor mu acaba? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?