Alyaa38 Ebbruc femera kullanıyomusun canım sende ben suan gonalf 900 iğne kullanıyorum yumurta oluşturmak için
Ebbruc Alyaa38 hiç ilaç kullanmadım canım ben. En son 24 aralıkta regl oldum, olmuyorum diye 15 şubatta doktora gittim doktor muayene edince söyledi yumurtan 18 mm istersen çatlatma iğnesi yapalım diye öyle yaptırdım
Alyaa38 Ebbruc anladım canım bende yumurtamın oluşmasını bekliyorım iğne ile inşllh 1 martta gidicem doktora oluştularsa çatlatma iğnesi vericek inşllh hayırlı haberler alırım🤲🏻🤲🏻
Ebbruc Alyaa38 inşallah canım, iğneden 2 gün öncesine kadar erkek cinsel perhize girsin öyle sperm kalitesi artıyo diyolar aklında bulunsun. Hayırlısıyla dolsun kucağımız 🙏🏻
Alyaa38 Ebbruc saol canım bunu bilmiyordum çok tşk ederim allah razı olsun sende inşllh kavuşursun miniğine🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hera4828 Ebbruc Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun inşallah her şey istediğiniz gibi olur 🥰🤲🏻 bence bekleyin çok zor beklemek biliyorum ama 15. Gününüzde geçsin naçizane fikrim
Hera4828 Bizde dün sabah çatlatma iğnemizi yaptık bakalım bu akşam 36. Saat dolacak 😇 istediğimiz hayırla kolaylıkla olsun inşallah 🥹
Ebbruc Hera4828 inşallah 🙏🏻 doktor ilişki olarak ne önerdi. Ben perşembe yaptırdım cuma cmtsi pzar ilişki olacak dedi ve 1.5 saat kalkmayacaksın yerinden dedi uyguladım
Hera4828 Ebbruc bu akşam çatlama olacağı için Pzt Çrş Cuma ilişki önerdi bir gün arayla ama biz Cmt gününe de değerlendirdik pazar günü boşluk olacak diye
Hera4828 Ebbruc sizin farklı bi tedavi mi bana doktorum hiç öyle yerinden kalkmayacaksın vs demedi 🤔 yine de ben kalkmıyorum tabi
Hera4828 Benim daha önce iki çatlatmada da 16. 17. Günümde adetim gelmişti 🥹 hayal kırıklığıydı ama Allahın bir bildiği vardır inşallah sizin olur
myangelson Hera4828 benim doktorum da 15 dk kıpırdama yat belinin altina yastık koyarak demişti. Ama bizde sperm sorunu da vardı eşim ameliyat olmuştu o yüzden mi dedi bilemiyorum tabi
Ebbruc Hera4828 bilmiyorum doktorum herkese aynı şeyi öneriyomuş 3 gün arka arkaya ve 1.5 saat kalkmama. Çok hamile kalan olmuş öyle