Merveeemsiii Kızlar 38 haftalığım sümüksü bir yapıda nişan geldi akıntı değil hayatımda böyle bir şey görmedim doğumum ne zaman başlar
Sehermahsum7321 Merveeemsiii benim de 35+2 de geldi daha da doğurmadım 😅 tabi gece 12 de tam 36 gireceğim ilk gebeliğim de de erken geldi oğlumu 42 de doğurdum
Hilallklc Merveeemsiii bende 38+3 2 gundur parca parca geliyor duzensiz sancilarimda var hastaneye gitmedim ne yapsam bilmiyorum
Sehermahsum7321 Merveeemsiii benim de kız bekliyorum aslında 3 gecedir sancılarım yavaştan başladı uyutmuyor beni çarşamba günü hastaneye kontrole gideceğim bakalım
Kader-cevahir Kahraman88 bizde aynıyız 38+3 üm ne nişan ne ağrı bir şey yok bizim kızlar gelmeyecek herhalde 😅
Esracakara Kızlar benim de nişanım geleli bir hafta olacak ama bugün kahverengi akıntı gibi birşey geldi. Neden olur bilginiz varsa yardım eder misiniz
mihre26 Esracakara benim de nişanım geleli 14 gün oluyor, bugün sabah kahverengi akıntı geldi tekrardan. doktorunuxa söylediniz mi sancı vs var mı
Merveeemsiii Sehermahsum7321 sancım benimde düzensiz oluyor bugün nişanım gelmiş işte ama düzenli bir sancı yok herkes hastaneye git demiş akrabalarımdan ama gerek var mu bilemedim
Sehermahsum7321 Merveeemsiii bende gidecektim sözde çarşamba günü biraz önce mhrs randevumu iptal etmiş ne saçma bir şey zar zor randevu alıyoruz kendi kendine iptal ediyorlar
Kahraman88 Kader-cevahir Rahatlar anlaşılan 😂 bizimde kontrol var bugün bakalım ne diyecek doktorumuz
Kader-cevahir Kahraman88 Bizimde var su an bekliyorum inşallah güzel haberler alırız yolculuk başlamış olsun bizimkilerin
Kader-cevahir Merveeemsiii benimde 1 cm açıklık varmış ama nst de sancı falan çıkmadı daha gelmez dedi benim doktor var bizim daha