Ravziss Kızlaarr aşırı derecede yatağa uykuya verdim kendimi kesinlikle enerjimi yakalayamıyor bi türlü🥱🥱😴 Sizde durumlar nasıl?
birkizannesi21 Ravziss aynıyız yani hafta olarak ben zaten eskiden beridir uykuyu seviyorum bir değişiklik olmadı sadece bu gece hiç uyuyamadım şuan çok uykum geliyor
Ravziss anneolmak_icin Benimde bulantım olmadı ama son beş gündür içim böyle çürük gibi ağzımın tadı yok ve full halsiz hep bi yere devrilip yatıyorum😴 kalp atışını duydunuz mu?🥰
birkizannesi21 Ravziss evet 6+2 iken ama gittiğim hastanenin makinası eskiydi diye duyamadım doktor kalp atışı var sıkıntı yok dedi ama yine de başka yere de gidicem
Ravziss Merviiss Yok merve henüz duymadım salı günü randevum var dua edin sağlıkla duyayım, sen gittin mi kontrole?
Done33 Merviiss duydum ben 7+1 devletteki Dr dinletmedi kalp atışı var dedi ama özele gittim dinlettirmiyor ordaki Dr
tamamdanolmuss Ravziss 7+2 yim aşırı göğüs ağrım var ve uykum geliyor. Arada regl olcakmış gibi ağrı. Bazen midem bulanıyor bazen de bulanmıyor. Anlamış değilim. Genellikle de yemek yedikten sonra mide bulantısı oluyor o da çok rahatsız edecek boyutta değil.